MarktPlaza

Fiat 500 - 1.2 Lounge 'For Her' ZEER COMPLEET Apple Carplay, Clima

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
Wielbasis: 230 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdfNeem contact op voor de prijs via 0168-473435 keuze 2 verkoop
- BOVAG Garantie 12 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdfNeem contact op voor de prijs via 0168-473435 keuze 2 verkoop
- BOVAG Garantie 24 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdfNeem contact op voor de prijs via 0168-473435 keuze 2 verkoop
Referentienummer: 7226
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Apple/Android CarPlay
- Audio-installatie
- Audioaansluiting USB
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Navigatie via Apple/Android CarPlay
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stof/kunstlederen bekleding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Uitlaat sierstuk
Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen in binnen- en buitenland van nieuwe, demo's en jonge gebruikte auto’s van alle merken met vaak lage kilometerstanden. Waarom worden auto's zo jong en met zo weinig kilometers ingeruild of ingeleverd zult u zich wellicht (terecht) afvragen. Deze auto's zijn vaak in het buitenland door grote dealers afgenomen bij de fabrikant vanwege maandelijkse afnameverplichtingen, dus er moeten met regelmaat auto's afgenomen en ook op kenteken gezet worden waar geen klanten voor zijn en worden vervolgens op voorraad gezet of als demo of company car ingezet voor een aantal maanden. Vervolgens worden deze auto's in partijen verkocht met hoge kortingen op de oorspronkelijke nieuwprijs. Wij kopen met regelmaat uit deze partijen en kunnen u dus een hele jonge gebruikte auto met vaak heel weinig kilometers en fabrieksgarantie aanbieden tegen hoge kortingen op de nederlandse nieuwprijzen. Doe er uw voordeel mee en profiteer als kleine afnemer van volumekortingen !! Indien u dit wenst kunnen wij u via Bosch Car Service (Autotrust) een aanvullende garantie aanbieden op de fabrieksgarantie.
LET OP: dit zijn absoluut schadevrije auto’s met volledige fabrieksgarantie van minimaal 24 maanden vanaf de datum eerste registratie c.q. toelating binnen de EU. Bij auto’s afkomstig uit een ander land binnen de EU is dus de fabrieksgarantie ook van toepassing in Nederland (dit is wettelijk geregeld binnen de EU) ! Enigste voorwaarde voor u als consument is natuurlijk dat u wel uw auto volgens de specificaties van de fabrikant laat onderhouden (net als bij een nederlandse auto overigens). Dit onderhoud kunt u ook bij een niet merk dealer uit laten voeren, bijv. Bosch Car Service.
Wij adverteren onze nieuwe auto's op internet met een scherpe netto prijs. Prijs is inclusief afleveringskosten, exclusief optioneel veiligheidspakket, halve tank brandstof en waxoyl behandeling.
Natuurlijk kunt u ook een auto inruilen, klik op de button “Inruilvoorstel” bij de door u gekozen auto en wij zullen u een vrijblijvend inruilvoorstel doen. Voor een goed inruilvoorstel graag een aantal foto’s van de buiten- en binnenzijde van uw auto toevoegen.
* Neem contact met ons op of kom langs voor een voorstel met een scherp (bij) te betalen bedrag voor uw bijna nieuwe auto !