MarktPlaza

Fiat 500 - 0.9 TwinAir Lounge * uniek: NL-edition * schuifdak

73x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 173 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket (1): Dit pakket omvat 1. een geldige APK van minimaal zes maanden; 2. de kosten van kenteken en tenaamstelling; 3. een voorinspectie plus het controleren en op peil zetten van de vloeistoffen; 4. een complete professionele poetsbeurt; 5. voldoende brandstof. Tegen meerprijs bieden wij een nóg uitgebreider afleverpakket en/of een aanvullende garantie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Spiegelkappen chroom
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Ben je een échte Oranje-fan? Bij welke sport dan ook? Of betreft jouw Oranjekoorts vooral het Koninklijk Huis? Maakt niet uit! Want Leukwagentje.nl heeft nu de perfecte Fiat 500 voor jou in huis: de 500 NL! Fiat heeft flink z'n best gedaan om onze chauvinistische gevoelens aan te wakkeren met deze 500 NL-edition. Een Fiatje in oranje pastellak en voorzien van een badge op de flanken in de vorm van de Nederlandse vlag. De NL heeft los van deze vaderlandslievende elementen ook de nodige extra's in huis. De auto is onder meer uitgerust met elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif/kanteldak, chroomkleurige buitenspiegelkappen, Blue&Me communicatiesysteem met bluetooth, USB en AUX-aansluiting, audio- en Blue&Me bediening op het lederen stuurwiel, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten en dito buitenspiegels, radio/cd/mp3 speler met vier speakers en tweeters, en zeven airbags - waaronder een knie-airbag! Onze 500 NL is bovendien uitgerust met automatische airco (climate control) en 16 inch lichtmetalen wielen. De auto is uitermate rap met zijn de 0.9 TwinAir motor die liefst 86 pk naar de voorwielen stuurt. Zo ben je dus altijd op tijd voor elke wedstrijd of festiviteit op Koningsdag.
Leukwagentje.nl is gespecialiseerd in Fiat 500 en MINI. Wij hebben altijd circa veertig auto's op voorraad. Bekijk ons complete aanbod op www.leukwagentje.nl.
Onze score voor klanttevredenheid is uniek. Wij hebben al meer dan 400 recensies mogen ontvangen. En àlle klanten geven ons de maximale score van vijf sterren! Daar zijn we maar wat trots op. Leukwagentje.nl blijft zich inspannen om het zijn klanten helemaal naar de zin te maken.
Inruil en financiering mogelijk!
Voor een proefrit of meer informatie neem contact op met:
Wessel Kok
Leukwagentje.nl
Gildenstraat 10
5492 NN Sint-Oedenrode
+31 (0) 6 573 15 111
wessel@leukwagentje.nl
www.leukwagentje.nl
Zeven dagen per week
van 09:00 tot 20:00 uur
op afspraak geopend
De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal zes maanden en de kosten van kenteken en tenaamstelling. Tevens is inbegrepen een voorinspectie plus het controleren en op peil zetten van de vloeistoffen. Daarnaast krijgt de auto een professionele poetsbeurt. De auto wordt u aangeboden met de optie Autotrust Garantie, de reparatiekostenverzekering voor occasions. Hiervoor geldt een meerprijs. Ook onderhoud (servicebeurt) bieden wij u graag tegen een meerprijs aan.