MarktPlaza

Fendt Bianco Selection 515 SG Rosso

33x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Fendt
Model: Bianco Selection 515 SG Rosso
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7.53 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1450 kg
Maximum gewicht: 1900 kg
Uitvoering: Toercaravan
Kilometerstand: 0
Opties:
Hordeur: aanwezig
Garantie: 24/144mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische bijverwarmingsmat<...
Garantie: 24/144mnd fabr/wdich
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische bijverwarmingsmat
- Rosso - pakket
- Universeel voortent stopcontact
De Fendt Bianco Rosso is een zeer complete , luze en comfortabele caravan van TOP klasse. Deze Fendt is standaard uitgerust met luxe Thule Omnistore luifel, 1900 Kg as, fietsenrek achter aan het chassis en het AL-KO ATC systeem.
Heerlijk reizen met de caravan en de mooiste fietstocht maken op de aller leukjste plekjes dat doet men met deze Fendt. Alles is er op ingericht en als men genoten heeft van het avontuur van de dag neemt men heerlijk plaats onder de prachtige uitdraaibare luifel of in de heerlijke rondzitgroep. Na een heerl;ijke rustige of juist gezellige avond is het lekker slapen op de comfortabele Fendt bedden.. De Fendt Bianco Rosso is direct maar beperkt leverbaar.
De Bianco Rosso wordt aangeboden voor 27.800,-- iunclusief het Rosso Limited pakket. Het getoonde model is uitegerust met extra Vloerverwarming, 230 Volt / TV Wandcontactdoos buiten , TV beigel en een reservewiel en komt op een totaalprijs van 29.229,--
De aangegeven basisprijs is exclusief eventueel op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 144 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Eénpersoons bedden
Deze bedden zijn in lengte richting geplaatst. Als optie kan een mogelijkheid tot ombouw naar één groot bed aanwezigm zijn.