MarktPlaza

Félicien Rops [1905] Das Weib Portfolio met 30 platen Stern

210x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Portfolio. Rops, Félicien. Das Weib. Privatdruck des Verlags C.W. Stern, Wien. Niet gedateerd. Op inlegvel met lijst van platen datum met potlood geschreven (circa 1910) maar 1905 (moderne heruitgave die ik te koop heb geeft als datum 1905 van de originele, dus deze, uitgave). Met 30 platen in kleur of zwart-wit (allen aanwezig) en een inlegvel. Mogelijk ontbreekt het blad met de Verlagswerbung (uitgeversreclame). Linnen op rug en hoeken, geïllustreerd voorplat (onderaan vermelding Druck der Kunstanstalt Hermann Pollack, Wien. Titel in rode letters op rug. Achterplat portfolio met deukjes. Platen soms met een klein beetje foxing, voor leeftijd in goede staat. Mogelijk uitgegeven in een oplage van 700 exemplaren. Formaat portfolio circa 34 cm.
Rops (1833-1898) was een Belgisch kunstenaar. Zijn werk kenmerkte zich door erotische en satanistische themas. Kunst België Negentiende Eeuw. Referentienummer 10.548.

600 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (14,90 euro als verzekerd pakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.