MarktPlaza

Fantasy/Sprookje BLOEDKORAAL

31x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op 14 juni verscheen mijn boek BLOEDKORAAL

Dit spannende avontuur gaat over een dapper 10-jarig meisje dat plotseling de hele wereld van de ondergang moet gaan redden, haar familie bezorgd achterlatend. Gelukkig vergezelt haar beste vriend haar een deel van deze zware tocht. Ze ontmoeten gevaarlijke wezens, maar vinden ook sterke bondgenoten. Jong en onervaren als ze is, zal ze in het diepe moeten duiken en haar eigen angsten recht in de ogen moeten kijken. Gelukkig beschikt ze over bijzondere gaven en krachten en een flinke dosis humor. Maar de belangrijkste vraag blijft: zal het haar lukken om het monster der monsters te verslaan?

Dit boek is voor kinderen van 10 tot 100 jaar en is bedoeld om hen een nieuw rolmodel te geven: een goddelijke. Een hoger rolmodel zodat hun zelfbeeld beter wordt en ze gaan denken in termen van "onbeperkte vermogens" en "bijzondere talenten" in plaats van 'ik ben niet goed genoeg' of ‘ik verdien het niet’! Het verhaal prikkelt de fantasie en bevordert zelfacceptatie: 'anders zijn' is juist mooi. Bloedkoraal zet kinderen in hun kracht. Ze kunnen dingen van zichzelf erin herkennen als jaloezie, teleurstelling, ongeduld, verlangen naar koestering, verlangen te weten wie en wat je eigenlijk bent, te horen hoe mooi en lief je bent. Al deze zaken houden kinderen bezig. We willen allemaal bijzonder gevonden worden, en vooral bemind!

Met de uitgave van Bloedkoraal is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Het belangrijkste doel van mijn verhaal is het verbeteren van het zelfbeeld van meisjes. Hun ondernemingslust, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en zelfbeschikking mag wel wat meer worden aangemoedigd. En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen!

Bestel mijn boek online voor 18,99 euro via mijn uitgever Boekscout (gratis verzending)!