MarktPlaza

Fantasy Familybox (3 DVD) Nieuw

59x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Fantasy Familybox  (3 DVD)  Nieuw

BCZ

Acteurs: Mia Sara Isabella Rossellini Randy Quaid Whoopi Goldberg Daryl Hannah Rutger Hauer
Regisseur: Whoopi Goldberg Rutger Hauer Jim Henson

480:00 minuten

1. Jack and the beanstalk
2. De magische legende van de dwergen
3. Merlin

Jack and the Beanstalk
Het bekende sprookje Jack And The Beanstalk wordt werkelijkheid voor Jack Robinson als een eeuwenoud familiegeheim wordt ontsluierd. In een mistige vallei waarin witte rozen bloeien, staat een groot middeleeuws kasteel met dikke stenen muren en pittoreske torentjes. The Magic Castle Resort and Casino is de droom van projectontwikkelaar Jack Robinson, die net als z'n voorouders gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Helaas verandert Jacks droom in een nachtmerrie als een reusachtig menselijk skelet wordt opgegraven. Is dit de belangrijkste wetenschappelijke vondst sinds eeuwen, of wordt Jacks hebzucht op de proef gesteld?
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

De Magische legende van de Dwergen
Zakenman Jack Woods is voor zijn werk op bezoek in Ierland. Zijn eerste avond logeert hij in een klein huisje en ziet daar plotseling een dwerg. Jack gelooft zijn ogen niet, maar de volgende dag ziet hij de dwerg bijna verdrinken in de rivier. Jack redt de dwerg, die Muldoon heet, en ze sluiten vriendschap. Jack komt te weten dat de dwergen ervoor moeten zorgen dat de seizoen wisselen. De elfen zijn hun aartsvijanden, want zij maken teveel natuur en gebruiken teveel bladeren. Ze veroorzaken daarmee veel werk voor de dwergen, maar tot een gevecht kan het niet komen, want dat heeft De Grote Banshee verboden…
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Merlin In dit klassieke verhaal over Goed en Kwaad blikt de oude en wijze tovenaar Merlin terug op een roerig verleden. Een verleden vol oorlogen maar vooral een verleden waarin hij en Arthur de duivelse heks Mab, koningin van de Duisternis, verslagen hebben. Merlin, ooit door haar gecreëerd om het leger van het kwaad te leiden weigerde dit, waardoor een felle oorlog tussen de twee het logische gevolg was. Merlin is ook het sprookjesachtige verhaal van koning Arthur, de heilige Graal, de stad Camelot, het magische zwaard Excalibur en de vele legendarische verhalen die hierover de ronde deden en nog steeds doen. Een uniek en legendarisch sprookje gefilmd met een grootse cast.
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital Stereo
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties