MarktPlaza

Fantastische eengezinswoning met zeer riante tuin (van bijna 100 m2) op het zuiden!

189x bekeken
8 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Liefhebbers van zee opgelet. Eindelijk staat er weer één te koop: een fantastische eengezinswoning met zeer riante tuin (van bijna 100 m2) op het zuiden!
bekijk via de links:
De locatie is werkelijk perfect; lopend naar het strand, de duinen en de diverse horecagelegenheden in het gezellige centrum. Binnen mum van tijd ben je in Amsterdam of bij het station in Beverwijk. 
 En niet alleen de ligging is fantastisch, ook de ruime comfortabele woning. 
 Bouwjaar: 1955
 Woonoppervlak: ca. 126 m²
 Inhoud: ca. 458 m³
 Perceel: 179 m²
 
 Indeling:
 Stap binnen in de ruime hal die leidt naar de ruime reeds uitgebouwde woonkamer met open keuken. De keuken, geplaatst in het midden van de kamer, is voorzien van diverse inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien: een natuurstenen aanrechtblad met gootsteen en met moderne inbouwapparatuur zoals een vijf pits-gas-kookplaat, heteluchtoven met grill, vaatwasser, afzuigkap en een koelvriescombinatie. Kortom, voldoende mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden. 
 
 Geniet van deze maaltijd aan de eettafel met zicht op de ruime zonnige tuin op het zuiden gelegen. Gooi de openslaande deuren open voor het echte binnen-buiten gevoel. Meer behoefte aan warmte en gezelligheid? Zet dan dit najaar de houtkachel aan en geniet hier van een lekkere kop warme chocomelk samen met je geliefde of gezin. 
 Zowel via de openslaande deuren als via de loopdeur in de bijkeuken (welke is voorzien van een wasmachineaansluiting) is de achtertuin te bereiken.
 
 In de zonnige tuin geniet je werkelijk de hele dag van de zon. Geen zonliefhebber? Geen zorgen, met het elektrisch bedienbare zonnescherm is er ook voldoende schaduw om bij te komen van de warme dagen. De schuur en de fietsenstalling vind je aan de achterzijde van de tuin, ook te bereiken via achterom.
 
 Terug naar de hal lopen we via de vaste trap naar de eerste etage. Vanuit de overloop vind je hier maar liefst drie slaapkamers. De grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning bestaat de mogelijkheid om een terras te realiseren boven op de uitbouw van het huis. Aan deze zijde van de woning is ook elektrische zonwering aanwezig zodat de kamers heerlijk koel blijven op de warme dagen. De badkamer is voorzien van een natuurstenen wastafelmeubel met dubbele kraan, een ligbad met douchegedeelte, een tweede toilet en een designradiator.
 Op de tweede verdieping treffen we op de voorzolder de CV ketel en meer dan voldoende opbergruimte. Door middel van de geplaatste dakkapel aan de achterzijde van het huis is een vierde ruime slaapkamer gerealiseerd. Kom je een slaapkamer tekort? Op zolder bestaat de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren.
 
 Dus ben je de liefhebber zee, de kust, natuur en op zoek naar die ruime eengezinswoning? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak om deze prachtige woning te bezichtigen via Brandjes makelaar.
 
 Bijzonderheden
 - energielabel d;
 - dak vernieuwd in 2018 en voorzien van isolatie;
 - riolering vervangen in 2020;
 - grotendeels kunststof kozijnen;
 - mogelijkheid tot realiseren vijfde slaapkamer;
 - gratis parkeren;
 - oplevering kan snel;
 - zonnige tuin met besproeiingssysteem op het zuiden; 
 - wonen bij zee, strand en duinen;
 - kindvriendelijke buurt.