MarktPlaza

Falcon 44

129x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterend gelijnde vertrekkersboot in zeer goede staat van onderhoud!
De Falcon 44 is ontworpen door Satellite Yachts in Zaandijk. Het gehele schip, ook het interieur is gebouwd in composiet waarbij vacuuminjectie is toegepast. Daardoor is het gewicht relatief laag gebleven, 10 ton. Het jacht heeft een liftkiel en klapbaar roer waardoor diepgang kan varieeren tussen 1.50 -2.50 m. Zeiloppervlak van het grootzeil en HA jib is 100 m2. Dit is een echte "vertrekkersboot". Alles is ontworpen om veilig, snel en degelijk de wereldzeeën te bezeilen. Verwacht u aub niet een luxe interieur. Dit interieur is praktisch ingedeeld, sober maar comfortabel. Twee hondekooien achterin, voorin twee enkele kooien en helemaal voorin een dubbele kooi. Alles is open zodat een kleine crew altijd contact met elkaar kan hebben.
Algemeen
Roer: Klaproer
Overig:
De Falcon 44 heeft een klassiek uiterlijk, maar is verder geheel van deze tijd. Het is een veilig, comfortabel en snel zeiljacht ontworpen door Satellite Yacht Design. De romp en de tuigage zijn met de modernste programmas doorgerekend en getekend. De romp van de Falcon 44 bestaat standaard uit een sandwich constructie met een corecell schuimkern en een glas/epoxy laminaat aan de binnen- en buitenzijde.
Accommodatie
Overig:
Het interieur is ontworpen om langere tijd aan boord te verblijven voor een kleine crew. Mooi licht interieur met twee hondekooien, langskombuis, toiletruimte, voorin twee langsbanken met tafel en verder voorin een twee-persoons kooi. Er zijn twee verwarmingssystemen.
Tuigage
Overig:
De uitgangspunten bij het ontwerpen van het tuigplan zijn een gemakkelijke bediening en een hoge effectiviteit. Een groot grootzeil en een high aspect fok voldoen aan deze eisen. De high aspect fok is gemakkelijk te bedienen en kan bijna onder alle weersomstandigheden gebruikt worden. Een geheel of gedeeltelijk doorgelat grootzeil met een goed reefsysteem biedt de mogelijkheid om gemakkelijk zeil te minderen. Een gennaker kan op de steven of op een boom gevaren worden en haalt de maximale snelheid uit de Falcon 44.
Uitrusting
Overig:
Vaste buiskap
Extra gegevens:
Merk: Falcon
Bouwjaar: 2007
Ligplaats: onbekend
Lengte: 13.65 meter
Breedte: 4 meter
Diepgang: 2.5 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Composiet
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 19
Merk motor: Yanmar
Type motor: 4JH4-E
Bouwjaar motor: 2007
Brandstof: Diesel
Vermogen: 55
Aandrijving: Shaft
Besturing: Helmstok
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Acculader: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig