MarktPlaza

Exped Outer Space

177x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Exped Outer Space is een ruim opgezette voortent, en is ontworpen voor gebruik in combinatie met de Exped Mira, Exped Venus en Exped Gemini tenten.

De Exped Outer Space creeërt een extra droge en beschutte ruimte als aanvulling op uw tent. De Exped Outer Space is ideaal voor het opslaan van bagage, of voor allerdaagse bezigheden zoals koken tijdens slechte weersomstandigheden.

Deze Exped voortent kan eenvoudig met bevestigingspunten worden vastgezet aan de Exped Gemini, Venus of Mira tenten series. Deze bevestigingspunten zijn verstelbaar, waardoor deze voortent perfect aansluitend aan de tent op te zetten is. Tevens is de Exped Outer Space voorzien van klittenband strips, waardoor de voortent nog beter aansluit aan de tent.

Doordat de opening van de Exped Outer Space aan de bovenkant van de binnenzijde is voorzien van een lus, kan hier een lamp opgehangen worden. Op deze manier is het altijd gemakkelijk de ingang van uw tent te vinden!

Deze voortent is ontworpen voor gebruik in combinatie met de Exped tenten Mira I, Mira II, Mira III, Gemini II, Gemini III, Gemini IV, Venus II, Venus III en Venus III DLX Plus.

Specificaties:

Materiaal: 30 D ripstop nylon, PU gecoat, afgeplakte naden
Kleur: groen
Afmetingen: 240 x 200 x 140 centimeter (l x b x h)
Oppervlak: 3,9 vierkante meter
Minimaal gewicht: 1,15 kilogram
Maximaal gewicht: 1,35 kilogram
Pakmaat: 40 x 10 cm
Seizoenen: 3 seizoenen
Constructie: Exoskelet