Exclusief Bohemian Collier met Turkoois, Jaspis en Aga…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 64x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze exclusieve, handgemaakte ketting van natuurlijke materialen heeft een "Bohemian" uitstraling en komt bijzonder tot zijn recht op een mooie blouse, shirt of jurk.

De ketting is gemaakt van kraaltjes van groene Turkoois en van roze Jaspis en heeft een prachtige hanger van bewerkte Agaat. Deze hanger is circa 3 bij 5 cm. groot en hangt aan een ketting met een totale lengte van circa 85 cm.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra's, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.


Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.