MarktPlaza

Ex- Patrouillevaartuig

183x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Omgebouwd patrouilleschip
Ex-Patrouillevaartuig, professioneel omgebouwd tot jacht. Zeewaardig, geschikt voor permanente bewoning. Het schip beschikt over veel buitenruimte op de verschillende achterdekken. Binnen- en buitenbesturing. Grote stuurhut met zitbank bekleed met leren kussens. De kombuis bevind zich achteraan op een tussendek. De kombuis heeft een 4 pit keramische kookplaat, grote 80-liter koelkast en een combi magnetron. Op het onderdek zijn de slaaphutten. een extra gastenhut bevindt zich in de boegcabine. Gecombineerde douche/wc in de slaaphutten, met een extra toilet in de aparte gastenhut. Het hele schip is voorzien van centrale verwarming aangestuurd door een diesel-cv-ketel. Vooral de slaapcabines zijn extra geïsoleerd waardoor het schip goed geschikt is voor permanente bewoning. Inruil kleiner schip mogelijk.
In de grote machinekamer is alle apparatuur aanwezig: Een zware DAF hoofdmotor, een flinke Ford 40pk aggregaat en alle electrische aparatuur w.o. een 220, 380 en 24volts installatie. Het schip is verder voorzien van een 20 pk electrische boegschroef en een electrische 40 pk noodmotor. Het schip heeft dubbele roeren en een korte straalbuis waarmee het schip optimaal te besturen is. De electrische installatie is zo uitgevoerd dat alle voorzieningen van het schip volledig los van de wal kunnen functioneren.
De navigatieaparatuur is volledig afgestemd voor het varen op zee, met radar, AIS, en grote Raymarine kaartplotter. Bijboot met 4pk outboard. Ankerlier met 60 meter ketting. Zeebrief en BTW-verklaring aanwezig. Romp in 2017 volledig geschilderd met 2-componenten verf, opbouw in 2019 geschilderd.
Ex-Patrol vessel, professionally converted into a yacht. Seaworthy, suitable for permanent living. The ship has a lot of outdoor space on the various aft decks. Inside and outside steering. Large wheelhouse with bench covered with leather cushions. The galley is located at the back on a tweendeck.
Ex-Patrouillenschiff, das professionell in eine Yacht umgebaut wurde. Seetüchtig, geeignet für das permanente Leben. Das Schiff hat viel Platz im Freien auf den verschiedenen Achterdecks. Innen- und Außensteuerung. Großes Steuerhaus mit Bank, die mit Lederkissen bezogen ist. Die Kombüse befindet sich auf der Rückseite auf einem Zwischendeck.
Algemeen
Ramen: Isolated double glass
Extra gegevens:
Merk: Ex-
Bouwjaar: 1991
Ligplaats: Waspik
Lengte: 18 meter
Breedte: 4 meter
Diepgang: 1.3 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3
Merk motor: DAF
Type motor: 1160
Brandstof: Diesel
Vermogen: 140
Aandrijving: Shaft
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 18
Besturing: Stuurwiel
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Navtext: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig