MarktPlaza

Europa gezien vanuit de lucht - Jan Morris

9x bekeken
16 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 6,45

Omschrijving

Grote hardcover gebonden met beschadigde stofomslag (36 x 26 cm), uitgave 1992, 288 blz. In kleur. Randjes rug/hoekjes licht sleets; dankkaartje op titelblad geplakt; verder in goede staat. Boek past iet door de brievenbus. Verzendkosten (€ 6,45 bezorging thuis of € 5,45 ophalen DHL-punt) zijn voor de koper. [F]

Dit boek is een ooggetuigeverslag van Europa op een cruciaal moment in de geschiedenis. Europa gezien vanuit de lucht laat in honderden luchtfoto's de enorme verscheidenheid aan landschappen, steden en dorpen zien. Van noord naar zuid, van oost naar west werd het luchtruim boven Europa doorkruist door veertien topfotografen. Vanuit een verrassende invalshoek geven ze een beeld van vertrouwde onderwerpen, maar ook van onbekende gebieden die nooit eerder van bovenaf gefotografeerd mochten worden. Dit document brengt op een schitterende manier de veelzijdigheid van dit unieke werelddeel in beeld.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 6,45 bezorging thuis of € 5,45 ophalen bij DHL-servicepoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm).

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 10 bezorging thuis of € 9,50 ophalen bij een DPD-pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties