MarktPlaza

Eten van Jimmy's Farm

101x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jimmy Doherty

softcover, NIEUWSTAAT !

320 pagina's

Een aantrekkelijke wetenschapper die zijn veilige leventje opgeeft om een uitgestorven varkensras te gaan opfokken? Jawel, idealisten bestaan nog! Jimmy Doherty durfde zijn droom na te jagen en verruilde London-City voor een onzeker bestaan in het prachtige Essex. Tussen de bedrijven door schreef de natuurliefhebber en vriend van Jamie Oliver ook nog even een heerlijk nostalgisch kookboek: Eten van Jimmy's farm.
Jimmy's back-to-natureverhaal blijkt geknipt voor Het roer om, de populaire serie op RTL4. En dat is precies waar je hem misschien van kent: met zijn enthousiaste handen in de modder, zijn vriendin in een stacaravan en alle ups en downs van een beginnende boer. Gelukkig lijkt de tijd rijp voor meer respect voor land, vee en traditie, voor echt lekker vlees en appels zoals appels horen te smaken. En dus teelt Jimmy inmiddels niet alleen gelukkige varkens en scharrelkippetjes, maar oogst hij ook zijn eigen honing, groenten en fruit.

Met zoveel gezonde en natuurlijke ingrediƫnten van eigen bodem kon een kookboek met eerlijke recepten natuurlijk niet uitblijven. En onze slimme varkenshoeder kijkt verder dan worstjes en ham! In 'Eten van Jimmy's Farm' leer je een heerlijke boerenomelet bakken, je eigen jams maken en vlierbessenjenever stoken. Bij het goede leven op het platteland denk je natuurlijk ook aan picknicks en barbecues. Trouwens, hoe bouw je eigenlijk een goed kampvuur? Dit en nog veel meer boerenweetjes en -recepten lees je in Jimmy's prachtig dromerige, landelijke kookboek. Eten van Jimmy's farm doet je verlangen naar het (h)eerlijke buitenleven, oma's appeltaart en vers geraapte eitjes. Daar kan geen stad tegenop!