MarktPlaza

Etap 21I

2836x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nette en ruim uitgeruste boot met tandem kiel, Yamaha 8 pk. Dubbelwandig en onzinkbaar. Scherpe prijs.
Te koop van particulier: onze mooie Etap 21i uit 2001. Prijs 11.900 euro, BTW betaald.
Nette en ruim uitgeruste Etap 21i met tandem kiel en Yamaha 8 pk bb. Etap 21i is dubbelwandig (veilig!) en daardoor onzinkbaar, sterk en de kajuit blijft droog.
De Etap 21i, een bijzondere verschijning op het water, is een snelle en gemakkelijke zeiler. Vallen en Furlex rol installatie zijn vanuit de kuip bedienbaar. Samen met Raymarine ST1000 stuurautomaat en motor met elektrische start en kabelbediening is de boot goed single-handed te varen. Verder zijn er een Raymarine St60+ tridata (windrichting en snelheid), kompas, dieptemeter en GPS. De kuip met demontabele tafel is ruim en gerieflijk. De originele luxe buiskap is strak en zonder beschadigingen. Alle boekjes van boot en apparatuur zijn aanwezig.
De prima lopende Yamaha 8 pk bb met elektrische start en kabel afstandsbediening is altijd deskundig onderhouden.
De tandem kiel is vorig jaar in de epoxy gezet. Het hele onderwaterschip is recent voorzien van een anti-fouling. Er zijn geen beschadigingen aan romp en dek. De striping ziet er goed uit. Voor de zekerheid heb ik de romp door een deskundig bedrijf laten meten, met als resultaat: goed, geen vocht (rapport ter inzage).
Door de geringe diepgang (70 cm) is de boot gemakkelijk met trailer re vervoeren. Het vaargebied is zeer ruim. Etap 21i valt in klasse C, geschikt voor grote meren en kustwater. De boot is prima geschikt voor weekenden en langere tochten. (Hans Habeck heeft er zelfs, met vrouw en kind, de wereld mee om gezeild).
Het interieur is netjes. Geen kale plekken in het hout. Er is een (nagenoeg) ongebruikt 2-pits spiritus kooktoestel en een wasbak met handbediende kraan. Een handig en (niet) gebruikt mobiel toilet. Met de 220v walstroom en 12v aansluiting, kan je mobieltje en tablet altijd gebruiken. De vaste oplader zorgt voor een altijd volle accu.
In het vooronder is een ruim tweepersoonsbed, af te sluiten met een gordijn. Verder zijn er lange banken, waarmee het goed vertoeven is aan boord. De tafel is op een poot in de salon te plaatsen.
Reden van verkoop: onze gezondheidsbeperkingen.
Overwaarde van de boot: wij bieden onze boot ruim onder de marktwaarde aan en vertrouwen zo op een vlotte verkoop. Wij kunnen dan weer verder en voor jou is het een fijn idee om van wal te gaan in een boot met fikse overwaarde.
Ben je op zoek naar een mooie, nette en betaalbare Etap 21i en wil je volgend vaarseizoen zonder gedoe het water op, neem dan contact met mij op, loek@sportjefit.nl of 0651989847. Ligplaats is Loosdrecht. Transport van de boot is gemakkelijk te regelen.
Info:
Handleiding Etap 21i: http://www.etap21i.de/files/etap21imanual.pdf
Vereniging van Etap zeilers: https://www.etapclub.nl/
Extra gegevens:
Merk: Etap
Bouwjaar: 2001
Ligplaats: Loosdrecht
Lengte: 6.56 meter
Breedte: 2.49 meter
Diepgang: 0.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Doorvaarthoogte: 10.4
Merk motor: Yamaha
Type motor: 8 CMHS
Bouwjaar motor: 2000
Brandstof: Benzine
Vermogen: 8
Aandrijving: Vaste schroef
Tank: 12 l
Besturing: Helmstok
Lenspomop: aanwezig
Toilet(ten): 1
Kooktoestel: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Rolfok: aanwezig
Acculader: aanwezig
Inhoud watertank: 10 l
Anker: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig