MarktPlaza

Esther Verhoef - Is Uw Man Al Af ? (Hardcover/Gebonden)

43x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Esther Verhoef  -  Is Uw Man Al Af ?  (Hardcover/Gebonden) 

BCZ

Over Het Gezinsleven, Schrijven En Andere Passies

198 pagina's

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan twee miljoen exemplaren van haar thrillers en roman verkocht, haar werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. Esther Verhoef won de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, de Diamanten Kogel, de Hebban|Crimezone Award en tweemaal de Zilveren Vingerafdruk. Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 2009 schreef zij het geschenkboekje Erken mij.Esther Verhoefs psychologische thrillers zijn zonder uitzondering bestsellers: van Rendez-vous, Close-up, Alles te verliezen en Déjà vu tot De kraamhulp. Naast haar psychologische solothrillers schrijft Esther Verhoef ook zeer succesvol psychologische actiethrillers onder het pseudoniem Escober, samen met Berry Verhoef. Deze samenwerking resulteerde in vijf thrillers: de Sil Maier-trilogie Onrust, Onder druk en Ongenade en de standalones Chaos en Overkill.In 2012 verscheen Esthers Verhoefs eerste roman, het deels autobiografische Tegenlicht, die direct binnenkwam op de nummer 1-positie van de bestsellerlijst. Zowel Verhoefs solowerk als de Escobers zijn vertaald. Diverse titels verschenen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Denemarken en Zuid-Korea.

In 'Is uw man al af? zijn de leukste columns gebundeld, die bestsellerauteur Esther Verhoef schreef voor weekblad 'Margriet'. Ze was jarenlang geliefd columniste voor dit tijdschrift. Esther Verhoef is een meester in het neerzetten van herkenbare anekdotes en verhalen over haar leven in Frankrijk, de remigratie naar Nederland, haar gezinsleven, en haar passie voor koken, muziek en dieren. 'Is uw man al af'? is het perfecte cadeauboek voor wie van koken, muziek, dieren en Frankrijk houdt.

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Ze is onder meer bekend van haar literaire thrillers 'Rendez-vous', 'Close-up, 'Alles te verliezen' en 'Déjà vu' en de roman 'Tegenlicht'. Haar  thriller 'De kraamhulp' is verschenen in februari 2014. Er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties