MarktPlaza

Esther Sager - Visioenen van geluk

80x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Esther Sager - Visioenen van geluk
1983, Publiboek
237 pag.
harde kaft
kleine vlekjes aan de zijkanten van het boek (paginazijden)
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Als Libby Rutledge 10 jaar oud is haalt haar zusje Winna haar over een vogelnestje uit een hoge boom te halen.
De gevolgen van deze onbezonnenheid zijn desastreus. Libby valt en wordt ernstig gewond in het ziekenhuis opgenomen.
Hoewel zij het er levend afbrengt zal Libby’s leven vanaf die noodlottige dag in ondoordringbaar duister gehuld zijn. Ze groeit op tot een aantrekkelijke jonge vrouw met een dynamische persoonlijkheid en een geweldig doorzettingsvermogen.
Ondanks haar blindheid weet zij zich een onafhankelijke positie in de maatschappij te veroveren.
Adam Brainbridge is de oudste zoon van een geslacht dat de scepter zwaait over een gigantisch industrieel imperium. Als hij tijdens een van zijn talrijke bezoeken aan de manege een jonge vrouw met weelderig kastanjebruin haar ziet, die zich slechts met moeite in het zadel weet te houden, kijkt hij hoofdschuddend toe. Maar als hij merkt dat zij blind is slaat zijn geringschatting om in bewondering voor haar grote moed. Hij maakt kennis me haar en komt al gauw in de ban van haar levenslustige persoonlijkheid. Als een magneet wordt hij door Libby aangetrokken en ook zij voelt hoe haar hart zich voor hem opent.
Hij geneest haar van haar achterdocht en leert haar paardrijden.
Zij geneest hem van zijn cynisme en leert hem leven. Hun liefde bloeit en het paradijs lijkt binnen handbereik als Libby’s zuster Winna op het toneel verschijnt en gewapend met afgunst en hebzucht tweespalt zaait tussen de geliefden in de hoop de rijke Adam in haar netten te vangen. "