MarktPlaza

Estacion Esperanza Cholo

332x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Cholo, reu, gecastreerd, 4 jaar, 47 cm, 12 kg

Cholo is in Nederland

Yeah, hier is de ideale gezinshond. Zo uit een boekje. Cholo: super sociaal en aanhankelijk, gehoorzaam, vriendelijk, speels, fantastisch met andere honden in een groep, goed met grote  kinderen en overige tweevoeters… Wat nog meer? Cholo met zijn satijnzachte zwarte vacht, lieve ogen, stoere uiterlijk.

Oh ja, zijn voorgeschiedenis! Helaas, vanaf het dodingsstation is er niets bekend. Hij ziet er niet uit of hij op straat is geboren maar in Spanje weet je het maar nooit. Wel weet ik dat deze knappe jongen een eigen huisje verdient. Er is nog zoveel samen met hem te leren, elkaar te ontdekken. Spelen, wandelingen, knuffelen.

bij cholo is leishmania vast gesteld en na volledige behandeling is de leishmania slapend. Met advies 1 a 2 keer per jaar urine en nier waarden te laten checken bij de dierenarts.

Kortom, haal je Cholo in huis, dan haal je een maatje voor het leven in huis, een hele mooie uitdaging om samen de toekomst aan te gaan! En uh, doe maar even geen katten!

Op verzoek van de adoptant niet bij kinderen onder de 12 jaar. 

 Cholo is geplaats bij de huidige adoptant door de stichting en zal worden herplaatst door de stichting.

bij belangstelling vraag ik u een intakeformulier in te vullen, na retour atuur ik dan het telefoon nummer van de adoptant.

na kennismaking kan dan het huisbezoek bij u plaats vinden en n positief huisbezoek kan cholo worden geadopteerd.