Erkende Massage Cursus

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten technieken geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Tijdens de cursus oefen je de technieken en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook zelf hoe het aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is. We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over masseren en wat daarbij allemaal van belang is.

Bij de cursus krijg je een handleiding van alle grepen die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus of ga verder met de massage opleiding.

De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de docent is er assistentie aanwezig, zodat er altijd veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van:

Wajid, Prins Hendrikplein 1 in Den Haag.
Zenter, Antwerpsestraatweg 296 in Bergen op Zoom
Padma, Verwerijstraat 51

Gratis parkeren is mogelijk en elk cursuscentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de OMB Academie.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.