MarktPlaza

Erich von Däniken: KOSMISCHE SPUREN (gereserveerd)

184x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Erich von Daniken werd in 1935 in Zwitserland geboren en is sinds 1955 ononderbroken bezig om de vraag te beantwoorden: „Hadden onze voorouders bezoek uit het heelal?".

Hij schreef inmiddels twee bestsellers: Waren de goden kosmonauten" en „Terug naar de sterren.


Dit boek is aggressiever en schokkender dan zijn voorgaande boeken Bovendien staaft hij zijn beweringen met zulk fotomateriaal dat het voor de meest kritische lezer aanvaardbaar wordt. Dániken's vierde wereldreis leidde naar Ceylon, Singapore, Maleisië, Guam Ponape (Carolinen), Nieuw-Zeeland, Paaseiland, Taiwan, Chili, Brazilië, Ecuador, Columbia, San Salvador (Bahama's) en verscheidene staten in de USA. Hij legde meer dan 100.000 km. per vliegtuig af om dan op de plaatsen van bestemming vaak gevaarlijke expedities te ondernemen om datgene te onderzoeken, wat hem na een grondige voorstudie belangrijk toescheen.

Erich von Dániken neemt ons mee naar de meest geheimzinnige schatten der aarde. Hij doet veronderstellingen over doel en herkomst, die ieder denkend mens tot eigen interpretaties uitdagen. Het relaas over zijn afdaling in de ondergrondse gangen, zalen en schatkamers in Zuid-Amerika is adembenemend. Wie maakte er gangen van 240 m onder het aardoppervlak bij Ecuador, hoe konden er zalen van 110 bij 130 m zo diep onder de grond uitgehouwen worden, wat betekent het schrift op de metalen platen van een uitgebreide bibliotheek, welke materialen, welke technieken werden er toegepast? En met welk doel? Wie maakte en verborg de enorme goudschatten in Cuenca, die op een tijd voor de zondvloed wijzen? Verder oppert Dániken vragen over het ontstaan van een hele stad met een gangensysteem, dat om Nan Madol heen onder de zee uitkomt: wie bouwde in de grijze oudheid deze nederzetting op de kleine Carolineneilanden? Zelfs in China ontdekte hij sporen van goden, die steeds meer zijn stelling van een bezoek van vreemde astronauten rond de aarde bevestigen.
Mythen, legenden en sagen lokten Däniken op de sporen van de Indianen, hij vond verbluffende aanwijzingen die als een kostbaar stukje in het mozaiek van zijn theorie passen.

Paperback, 288 pag.

Duitstalig.

Verzendkosten 3,45 Euro

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties om verzending te combineren.

Verzending tot 10 kilo al mogelijk vanaf 4 euro.