MarktPlaza

Erich von Däniken.

99x bekeken
2 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Erich von Däniken.
- Terug naar de sterren 
Mogelijkheden van het onwaarschijnlijke 
Kluwer, Deventer, 1970 / 199 pag. 
Geïll met 70 foto's en tekeningen 
gebonden uitgave, in prima staat

- Waren de goden kosmonauten? - Erich von Däniken
Herinneringen aan de toekomst
Onopgeloste raadsels uit het verleden
Uitgave: N. Kluwer N.V., Deventer, 5 / 6e druk 1969
Gebonden uitgave, 224 pagina's,  
MET of zonder  STOFKAFT WELKE BESCHADIGD IS geïllustreerd
Het boek verkeert in prima staat
- Uitgave: N. Kluwer N.V., Deventer 12e druk / 1970 /18e druk / 1971 / zonder stofkaft   i.p.st.  staat voor een naam in

 - Tekens voor de eeuwigheid- Erich von Däniken. 
De Boodschap van Nazca 
Waartoe dienden de gigantische lijnen en figuren in de vlakte van Nazca Peru, die door het werk van Erich von Däniken over de hele wereld bekend werden?
De succesvolle archeologisch onderzoeker is weer ter plekke en onthult:
Het raadsel van Nazca, het oudste. Meest indrukwekkende zoekplaatje in de geschiedenis van de mensheid, is bijna opgelost!
Met 150 sensationele, nooit eerder gepubliceerde kleuren foto's. 
recensie
De auteur (1935), die inmiddels 20 titels op zijn naam heeft staan, is teleurgesteld omdat weinig academische wetenschappers zijn speculatieve onderzoek serieus namen. In 1995 nam hij duizenden kleurenfoto's (150 ervan staan in dit boek) van de Peruaanse hoogvlakten van Nazca en Palpa. Daar ligt, slechts zichtbaar vanuit een vliegtuig, een gigantisch geografisch prentenboek van bodemkerftekeningen (dieren- en vogelfiguren, gehelmde 'antenne'wezens en wezens met stralenkransen) alsmede een vaak onderling verbonden netwerk van lijnen en geometrische figuren plus 'pistes', waarvoor zelfs hele bergtoppen zijn afgevlakt. Onder de grond trof hij er een oeroud, kilometerslang stelsel van waterbuizen aan. Hij verwerpt helder alle bestaande theorieën (geen bezigheidstherapie voor Indianen, geen sterrenkundige atlas, geen sportcomplex, geen weefbanen). Ooit landden hier buitenaardse mijnbouwers die goud, zilver en ijzer dolven. Voor de Indianen waren dat goden die ter plaatste vereerd moesten worden met omhooggerichte tekens. Zij imiteerden een nog ouder, oorspronkelijk door de 'goden' aangelegd visueel aanvliegpatroon, dat ook door de auteur is gefotografeerd. Die man heeft vast gelijk.
(Biblion recensie, Peter den Haring.) Gebonden uitgave met stofkaft z.g.a.n.
DOE EEN BOD, o.v.v. titel  vanaf 6,50 Ga ik akkoord met je bod dan krijg je bericht