MarktPlaza

Eriba TRITON

431x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Eriba
Model: TRITON
Bouwjaar: 1990
Lengte: 4 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Standplaats: Vlaardingen, Zuid-Holland
Leeg gewicht: 650 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Deze caravan is te huur via Camptoo: Heerlijke retro Eriba Touring, lekker compact, verrassend compleet, geschikt voor 4 personen
Deze leuke stijlvolle retro Eriba Touring Triton is lekker compact en licht van gewicht, waardoor hij door vrijwel elk type auto te trekken is, gemakkelijk met de hand te manoeuvreren is en de benzinekosten laag blijven. Toch heeft hij alles wat je nodig hebt!
Zitten / Slapen
Er zijn 2 ruime zithoeken die om te bouwen zijn tot een groot bed van 140x190 cm (geschikt voor 2 volwassenen) en een bed van 125x190 cm (geschikt voor 1-2 volwassenen of 2-3 kinderen).
De bedden liggen comfortabel. Voor de bedden zijn topmatrassen en hoeslakens beschikbaar. Zelf dien je een slaapzak/dekbed en hoofdkussen mee te nemen.
Koken
In het midden van de caravan vind je een keukentje met 2 gaspitten, een koelkast met vriesvakje, en kraantje met gootsteen. Het werkblad van de keuken is uitklapbaar, waardoor het lekker ruim is. Tevens is er een waterkoker, cafetiere, verschillende pannen, voldoende servies, bestek en afwasspulletjes. Alles is fris en nieuw. Op warme dagen kun je overigens ook lekker ...