MarktPlaza

Eriba Pan

96x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Eriba
Model: Pan
Bouwjaar: 1993
Lengte: 5 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Standplaats: Oosterbeek, Gelderland
Leeg gewicht: 513 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Opties:
Fietsenrek: aanwezig
Luifel: aanwezig
Deze caravan is te huur via Camptoo: Nette lichtgewicht Eriba Pan Touring, hefdak caravan (langslaper). Mooi, licht en hanteerbaar.
Lekker er samen op uit met deze gebruiksvriendelijke 2-persoons (hefdak)caravan van het merk Eriba Pan Touring. Een echte liefhebbers caravan, die zorgvuldig is onderhouden en in bijzonder mooie staat verkeert. De caravan gedraagt zich zeer stabiel achter de auto en is door het lage gewicht van 513 kg ook door kleinere auto's te trekken (laadvermogen 237 kg - totaal max 750 kg). Slechts 2 meter breed en door geringe hoogte gunstig tarief op tolwegen. Doordat de caravan lichter is dan 750 kg kan uw gewone witte (langwerpige) kentekenplaat gevoerd worden.
Indeling: Kopkeuken met koelkast en gasfornuis. Veel kastruimte. Het zitgedeelte (max 4 personen) is eenvoudig om te bouwen tot een heerlijk groot bed van 1.90 x 1,88m. Dit is de populaire langslaper-uitvoering. Fijn voor wat langere mensen. U hoeft niet over elkaar heen om het bed te verlaten. De stahoogte is 2.14 m. Voorts: Raamverduistering en insectengaas, (combirollo’s), fietsendrager en zeer volledige uitrusting. Aankoppelen,...