MarktPlaza

Eriba Pan

670x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Eriba
Model: Pan
Bouwjaar: 1982
Lengte: 5 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Standplaats: Amstelveen, Noord-Holland
Leeg gewicht: 500 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Luifel: aanwezig
Deze caravan is te huur via Camptoo: Uber coole retro-oldtimer Eriba pan met hefdak en originele luifel (en alles erop en eraan en erin)
Mijn nieuwste aanwinst is echt een genot om mee te kamperen. Het interieur is nog in originele en in perfecte staat. En met de enige pyramide luifel die er echt bij hoort. Een plaatje om te zien ;-)
**- De caravan is ouder dan 20 jaar. Hierdoor is "particuliere verhuur" niet meer te verzekeren. Onze vraag om extra voorzichtig met haar te zijn.
- Ieder jaar laat ik 'm keuren, maar het blijft een oudje ;-)
- De caravan is (al rijdend) meeverzekerd als trekkend voertuig in je WA autoverzekering. Echter zit hier geen pechhulp bij. Regel dit bij de ANWB, indien gewenst, voor je vakantieperiode.
- De caravan heeft geen eigen kenteken. Vergeet daarom niet je witte kentekenplaat mee te nemen als je de caravan komt ophalen.**
Maar verder :
De tafel die binnenstaat, zet ik buiten dwars tegen de caravan en dus onder de regenbestendige luifel. Met 2 inklapbare campingstoelen en 2 lage chill klapstoeltjes. Er zit een groot tenttapijt en een outdoor kleed bij en zodoende heb je een verlenging ...