MarktPlaza

Ergonomische muis die helpt tegen RSI klachten

225x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Deze muis is ergonomisch ontworpen om RSI klachten en muisarm te voorkomen, hierdoor is het geschikt voor intensief dagelijks gebruik voor werk of gamen. 

Bezoek onze webshop: www.dinelek.nl

Ergonomisch
Door het verticale ergonomische ontwerp, geeft deze muis je hand en arm een natuurlijke houding. U voelt het direct. Heerlijk ontspannen beweegt u de muis over het bureau. Uw hand ligt heerlijk op de geribbelde rubber. Het ontwerp geeft u een ontspannen gevoel dat u met uw oude muis niet kende. U zult niet de eerste zijn die zegt 'dit is echt mijn soort muis'.

Waarom de Delux muis?
De Delux muis is zo gevormd dat je hand een natuurlijke houding aanneemt. Het speciale ontwerp geeft de hand, pols en arm veel meer ontspanning dan een traditionele muis. Op deze manier heeft deze muis al bij vele mensen met RSI klachten voor de nodige verlichting gezorgd. Het ontwerp is gebaseerd op de befaamde ‘handdruk’ vorm. Samen met de geribbelde grip op de achterkant, het geribbelde rubberen scrolwiel, en de afneembare polsondersteuning is dit een heerlijke muis om met de computer of laptop te werken. Het zorgt ervoor dat u minder snel vanuit de pols gaat werken. Het bevordert daardoor het gebruik van de grote spieren, zoals de arm. Op deze manier worden klachten voorkomen, verholpen en/of tegengegaan.

Draadloos en oplaadbaar met bluetooth
De muis is draadloos, hierdoor heeft u alle vrijheid, zonder dat een kabel in de weg zit. De muis wordt geleverd met een USB-ontvanger, die u eenvoudig in een laptop of een ander apparaat kan pluggen. Daarnaast kunt u de muis via bluetooth met elke apparaat die bluetooth ondersteunt verbinden, zoals laptop, tv en pc. Deze muis heeft een bereik van 10 meter, zodat u ook op afstand uw apparaten kunt bedienen. Daarnaast is deze muis oplaadbaar en heeft een ingebouwde lithiumbatterij. Voor het opladen van de muis kunt u de meegeleverde USB-oplaadkabel gebruiken. Tijdens het opladen kunt u de muis gewoon gebruiken. Dankzij de ingebouwde accu, is het niet nodig om batterijen te vervangen. Dat zorgt voor minder milieuvervuiling en minder kosten.

Haal het maximale uit uw Delux muis!
Deze muis heeft 6 knoppen. Naast de standaard knoppen heeft het een forwards en backwards knop, waarmee je eenvoudig door pagina's kan navigeren. Met de DPI knop kan de muis op 800, 1200, 1600, 2400 of 4000 DPI worden ingesteld. Dit maakt de muis lekker veelzijdig in het gebruik. Zowel bij precieze werkzaamheden als bij veel en snel klikwerk werkt deze muis optimaal. De knoppen zijn nog eens instelbaar. Zo kunt u me de beschikbare software de knoppen naar wens programmeren om macro functies uit te voeren. Bijvoorbeeld kunt u een forwards knop wijzigen in knippen, plakken, geluid volume omhaag of omlaag.

Specificaties:
1. Muissoort: verticale ergonomische gaming muis
2. Draadloos/bedraad: draadloos
3. Knopen instelbaar: ja
4. Draadloze technologie: 2.4GHz + Bluetooth
5. Draadloze afstand: 10m
6. Oplaadbaar: ‎Ja
7. Aantal toetsen: 6 toetsen (4 knoppen en 1 wiel (middelste knop) en dpi (instelbaar)
8. Optische resolutie: 800, 1200, 1600, 2400 of 4000 dpi.
9. Kleurclassificatie: zwart.
10. Knopklikleven: 5 miljoen keer
11. Productgewicht: 120 g
12. Productformaat: 12.2x8.7x4.9 cm
13. Verpakkingsgewicht: 200g
14. Verpakkingsgrootte: 12.2x9x7.2cm
15. Systeemvereisten: Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista / Win 7 / Win8 / 10 / Mac OS / Android of recent.