MarktPlaza

Er even tussenuit naar Berlijn? Dan huur ons prachtig appartment in Berlijn

416x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit prachtige sfeervolle (altbau) appartement is gelegen op de eerste verdieping van een 'altbau' woning in de wijk Kreuzberg (100 meter van de bekende Paul Lincke Ufer). Super centraal gelegen dus en ook nog eens midden in de trendy wijk Kreuzberg met de vele gezellige restaurantjes.

Het apartement is vooral geschikt voor echtparen die de geweldige stad Berlijn ontdekken willen vanuit een centrale ligging en dus de auto willen laten staan. Dit appartement biedt veel charme en men zal zich snel thuis voelen.

Ook voor exposanten van de vele beurzen die Berlijn rijk is, is dit een mogelijkheid om na een lange beursdag in een huiselijke sfeer te ontspannen. Binnen een straal van 100 meter liggen een Vietnamees, Italiaans, Grieks, Taiwanees, Japans en Koreaans restaurant.

Het appartement (121 m2) heeft een authentieke uitstraling, vooral door de prachtige houten vloer en bestaat uit een gang, keuken, slaapkamer, badkamer, woonkamer, eetkamer, werkkamer en balkon. Er kan een extra tweepersoons luchtbed worden opgezet.

Er worden maximaal 4 personen geaccepteerd.

Parkeren kan voor de deur waar bijna altijd parkeerplaatsen vrij zijn.

Natuurlijk heeft u de beschikking over snel wifi.

Het appartment staat bijna 2 weken per maand leeg en daarom verhuur ik het aan nette personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huurprijs is € 120.00 per dag en de borg bedraagt € 350.00. De maximale huurperiode is 10 dagen. Een factuur is mogelijk. Bij boeking wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van de totale huursom zonder borg.

De eindreiniging kost € 50.00.

Betaling is mogelijk via overschrijving of paypal.

Voor informatie (in het nederlands) graag een email of +49 30 22464416.