MarktPlaza

[Epinal Pellerin] Prise d'Alexandrie - Napoleon Bonaparte

129x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Prent (waarschijnlijk lithografie?). Prise d’Alexandrie. Epinal Imprimerie de Pellerin. Formaat circa 63x47,5 cm. Op handgeschept papier met watermerk MBM France en Ingres d’Arches (in spiegelbeeld).
Prent van het beleg van Alexandrië door Bonaparte in 1798. Helemaal onderaan een toelichting. Op de achterzijde gedrukt 5 Prise d’Alexandrie. Kennelijk is er destijds een hele reeks gedrukt (zie ook mijn andere advertenties voor andere exemplaren).
Centrale vouw over de breedte (bij het verzenden zal ik de prent dubbelvouwen op deze vouw omdat anders verzendkosten i.v.m. formaat hoger zijn). Op aanvraag ook mogelijk niet opengevouwen te verzenden maar verzendkosten dan hoger.
Verder onderaan in de blanco marge enkele vouwen (één tot net in de tekst onderaan) en enkele scheurtjes in de blanco marge. Referentienummer A434.

80 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.