[Engeland] Anglo-Saxon England & Last of Saxon Kings 1…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Twee Engelstalige boeken over Angelsaksisch Engeland.

Hardcover met stofomslag. Blair, P.H. An Introduction to Anglo-Saxon England. Cambridge: At the University Press. 1956. xvi+381 blz. Met illustraties. Stofomslag met slijtageplekjes en beschadigingen. Boek in goede staat. De Anglo-Saxon periode in Engeland valt tussen het einde van de Romeinse periode en de verovering door Willem de Veroveraar in 1066. De periode waarin de verhalen van koning Arthur spelen en de opkomst van het christendom. Referentienummer 7309.

Hardcover. Lytton, Lord. Harold. The Last of the Saxon Kings. London: George Routledge and Sons, 1874. 505+6 blz. Band met slijtageplekjes, zwarte streep op achterplat. Voorin blanco schutblad verwijderd, waardoor binnenzijde band zichtbaar is en er wat speling in het voorplat zit. Boekblok met wat foxing. Letters in goudopdruk op band. Referentienummer 9052.

Foto waarop beide boeken staan afgebeeld is een collage (onderlinge afmetingen niet weergegeven). Bieden alleen op beide boeken.

25 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.