MarktPlaza

[Engeland] Anglo-Saxon England & Last of Saxon Kings 1874

135x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Twee Engelstalige boeken over Angelsaksisch Engeland.

Hardcover met stofomslag. Blair, P.H. An Introduction to Anglo-Saxon England. Cambridge: At the University Press. 1956. xvi+381 blz. Met illustraties. Stofomslag met slijtageplekjes en beschadigingen. Boek in goede staat. De Anglo-Saxon periode in Engeland valt tussen het einde van de Romeinse periode en de verovering door Willem de Veroveraar in 1066. De periode waarin de verhalen van koning Arthur spelen en de opkomst van het christendom. Referentienummer 7309.

Hardcover. Lytton, Lord. Harold. The Last of the Saxon Kings. London: George Routledge and Sons, 1874. 505+6 blz. Band met slijtageplekjes, zwarte streep op achterplat. Voorin blanco schutblad verwijderd, waardoor binnenzijde band zichtbaar is en er wat speling in het voorplat zit. Boekblok met wat foxing. Letters in goudopdruk op band. Referentienummer 9052.

Foto waarop beide boeken staan afgebeeld is een collage (onderlinge afmetingen niet weergegeven). Bieden alleen op beide boeken.

25 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.