MarktPlaza

Engel figuur als vogel bad, Polystein

387x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze schoonheid onder antieke engel beeldjes, werd gemaakt na een historische origineel uit Polystein en gedraagt â??â??zich als een antieke marmeren engel, zoals hij ooit werd gevonden op een kerkmuur in het origineel.

Mooi engelbeeld, er zijn er meer, maar moeilijk te vinden als aantrekkelijke wanddecoratie en ook nog 1 met waterbak staat  fascinerend aan iedere muur.

De overtuigende levendigheid, zeker als wanneer het licht en schaduwspel rond haar gewaad gat spelen en het waterreservoir wordt gebruikt door een kleine vogeltje als in een vogel bad : geweldig schouwspel !

Dit engelfiguur kan ook als individueel graf decoratie - of in huis gebruikt worden maar ook voor uw badkamer of slaapkamer - geeft overal een droom van romantiek.

De schaal kan vervolgens worden gebruikt voor alle soorten activiteiten, zoals kaarsen, wierook, waxinelichtjes, ...etc.

Leveringsomvang: 1 engel figuur als vogel bad, wanddecoratie Polystein
(AMH-angel-Weihw-PED-P-067)

Afmetingen: H: 60 cm, breedte 34,5 cm, diepte 19 cm
Tray 18 x 11 x 4 cm
Inhoud ongeveer 0,75 l

Kan alleen in een XXL box worden verzonden i.v.m. vervoer risico!!

Gewicht: ongeveer 2,5 kg

Gloednieuw
Tags: decoratie, antiek, bloemisterij, Stoup, tuindecoratie, waterbassin, drankjes, vogels, Nostalgie, waterbak, tuinkunst, engel wanddecoratie, waterbak, vogel bad,

 (   AMH-angel-Weihw-PED-P-067   )

 tel; +31(0)683603899