MarktPlaza

En Orient 1886 Raboisson GESIGNEERD Syrië Palestina Egypte

148x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Raboisson, Antoine. En Orient. Recits et notes d'un voyage en Palestine et en Syrie par l'Egypte et le Sinai. Paris:, Librairie Catholique de l'Oeuvre de Saint-Paul, 1886. In 4°. Tweedelige set. 150 platen, 14 kaarten. Moderne roodleren banden met goudopdruk, opgeborgen in een cassette. Bladzijden goud op snede. Banden en inhoud in goede staat. Met een handgeschreven boodschap van de auteur aan Père Lepidi: "Au Révérendissime Père Lepidi O.P. Maitre du Sacré Palais Apostolique Hommage de profond respect et de religieuse et filiale affection". Gewicht circa 6,5 kg, formaat ongeveer 34,5 x 26 cm.

Eerste deel over Egypte en de Sinaï, tweede deel over Palestina en Syrië. Boek met boodschap van auteur opgedragen aan één van de belangrijkste functionarissen van het Vaticaan aan het einde van de negentiende eeuw. Zeldzaam. Geen ander exemplaar met handgeschreven opdracht gevonden van auteur. Referentienummer 7237.

2500 euro

Vraagprijs is exclusief verzendkosten (14,90 euro als verzekerd pakketje), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.