MarktPlaza

en GRAN CANARIA: stacaravan met grote tuin

6937x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

TE KOOP: 1.000 m² grondstuk met houten huis: € 130.000 (k.k.) in het zonnige zuiden van GRAN CANARIA in de dal van de duizend palmen, in het dorp: Arteara. Dit ligt ca. 18  km van de zuidlijkste punt van het eiland Gran Canaria (van de duinen van Maspalomas). Het rustig dorpje heet Arteara en ligt ca. 6 km zuidlijker als het dorpje Fataga in de Gemeente  San Bartolomé de Tirajana.
Gegevens over de grondstuk/tuin:
Grootte van het grondstuk: 1.000 m², is plat, met verschillende terassen, zithoek, ruime parkeerplaats voor 2 voertuigen. In de tuin vindt u ca. 40 verschillende fruitbomen, zoals sinaasappel, citroen, mandarijn, grapefruit, pruim, abrikoos, perzik, nectarine, amandelbomen, appelbomen, perenbomen, 40 druivenstruiken met 5 soorten druiven, andere subropische fruitbomen, zoals  nisperos, caqui,  advocaat, olijven, etc. , rozenstruiken, naast vele sierplanten en sierbomen. Het is net als een kleine botanische tuin. Overal op het terrein hebben alle planten en bomen een ondergrondse bewateringsysteem, zodoende het water geven is erg eenvoudig en snel, u hoeft maar de kraan open te doen. (De buurman kunt u voor de tuinonderhoud inhuren tegen een geringe betaling, in geval van uw langere afwezigheid in verband met reizen, etc.).
Het huis:
is een modern design staacarvan, 8 meter lang en 4 meter breed (32 m²), merk “Mobil Home - Sun Living”. Het huis is volledig ingericht met meubels, zoals de keuken, badkamer, etc., heeft verwarming en airco. De woonkamer is licht, met grote ramen, grote tafel met 4 stoelen, zitbank die in een 2-persoons bed uitgetrokken kan worden, TV, volledig ingerichte keuken, badkamer met douche, aparte WC, wasmachine en 2 slaapkamers. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed. De kleine slaapkamer is ingericht als een kleedkamer/kledingkast voor opbergruimte, waar vroeger 2 eenpersoonsbedden stonden. In het huis is voldoende ruimte voor 2 personen. Voor een derde en vierde persoon is slaapruimte in de woonkamer, waar u van de ziethoek een 2-persoonsbed kunt maken. Het huis is niet te groot, zodoende zult u geen schoonmaak-slaaf van u huis worden. De schoonmaak neemt weinig tijd in beslag, zodoende kunt u buiten lekker van de natuur en van de zon van Canaria genieten het hele jaar door.
Meer informatie:
Deze grondstuk is ingeschreven in de Grondboek van Gran Canaria “Catastro de Las Palmas” en  wordt aanbevolen voor de liefhebbers van het mooi weer, liefhebbers van de natuur, bloemen die het hele jaar bloeien, planten,  bomen en voor mensen die lekker wel eens wat in de tuin willen doen, die hun eigen fruit van de eigen bomen willen plukken en houden van een rustige omgeving op het platteland, ver van de grote hotels en de lawaaige stad. U kunt hier het hele jaar door van de zon genieten. Een supermarkt en  bakkerij heeft u op 6 km afstand. Op 14 km afstand in Maspalomas kunt u alle winkels aantreffen, o.a. ook een winkel met Nederlandse producten. 
(K.k. = kosten koper: is op Gran Canara ca. 7% - wat bij de aankoopsom voor u erbij komt. Deze kosten zijn voor het inschrijven op uw naam van de Grondboek “Catastro” van Gran Canaria en de belasting, welk hiermee gemoeid is).
Deze grondstuk is uitstekend als u niet meer in het koud en vochtig Nederland /België wilt wonen, maar op het hele jaar door zonnig Gran Canaria. KOMT U MAAR KIJKEN !
Verkoopsprijs: €130.000 (k.k.)
Meer informatie per telefoon: 0034 616 269 509 
(web site: https://sun-living-gran-canaria.webador.com)
of per email: sun.living.Gran.Canaria@hotmail.com