MarktPlaza

Elseviers Praktische Huis Encyclopedie

101x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Elseviers Praktische Huis Encyclopedie
Alles over Elektriciteit - Gereedschap - Hout en houtprodukten - Elektrische huishoudelijke apparaten - Inbraakbeveiliging - Isolatie - Koken en keukeninrichting - Moderne voedingsleer - EHBO - Onderhoud en reparatie - Planten- en tuinverzorging - Sanitair - Schilderen - Veiligheid in huis - Verwarming - Verzekeringen - Meer dan 2000 praktische tips voor zelf doen in en om het huis
MCMLXXXII, B.V. Uitgeversmaatschappij Elsevier
576 pag., isbn 90 10 04480 7
harde kaft met stofomslag
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Bij het opzetten en in stand houden van een huishouden komt ontzettend veel kijken. Het hangt van maatregelen en klussen aan elkaar:knutselen. repareren, naaien, koken, verzekeren, schoonmaken enz. Het is een bonte mengeling van zaken waar we geen van allen goed voor zijn opgeleid.
Bij elk problem een vakman inschakelen, is niet te betalen. Bovendien is zelf weten en doen heel leuk, als je tenminste resultaat boek. Daarom is er nu Elseviers Praktische Huisencyclopedie vol informatie, geswchreven door specialtisten op velerlei gebieden. Begrijpelijk, overzichtelijk en rijk geïllustreerd. Kortom, een compleet en uniek handboek voor het hele gezin."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘hobby's/doe 't zelf’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)