MarktPlaza

Elma Griffioen-van Wuijckhuijse - Gesloten vensters

83x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Elma Griffioen-van Wuijckhuijse - Gesloten vensters
Uitgeversmaatschappij J.H. Kok
216 pag., isbn 90 242 1572 2
harde kaft met stofomslag
naam voorin boek vermeld, stofomslag heeft kleine gebruiksspoortjes, aan zijkanten van het boek beetje vlekkerig
Teab (aub bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep β€˜'streek- en familieromans'’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
β€œIn Eveline's leven zijn alle elementen aanwezig die eraan meewerken dat ze zich gelukkig zou moeten voelen. Ze heeft een gezellig gezin met drie leuke, opgroeiende kinderen, die lief en leed met haar delen. Wat is dan de reden van het gevoel van onbehagen dat langzaam
uitgroeid tot een onvrede met haar bestaan, tot een zich ongelukkig voelen? Ja, haar man reageert anders op situaties dan ze vaak zou wensen. En soms begrijpt hij helemaal niets van wat zij, met haar dromerige, introverte aard precie bedoeld of wil. Maar ze houdt zich voor dat ze immers al vanaf het begin van hun 18 jarige huwelijk heeft geweten dat hij zo was.Toch wordt het gevoel van onmacht om gelukkig te zijn en gelukkig te maken steeds sterker. Zal Eveline in staat zijn zich op te richten uit de gevaarlijke crisis waarin ze beland is, waardoor zelfs haar huwelijk op de tocht komt te staan. En dat terwijl haar oudste dochter haar hulp en troost zo dringend nodig heeft.”