Elizabeth Cadell - De gastvrije barones

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 43x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Elizabeth Cadell - De gastvrije barones
Nv drukkerij de Spaarnestad
302 pag.
harde kaft met stofomslag
stofomslag heeft paar kleine scheurtjes (waar mogelijk aan binnenzijde geplakt), Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Christine en James leven in de heerlijke roes van hun jonge liefde, totdat James' grootvader, een landedelman van de oude stempel, een spaak in het wiel steekt. Hij heeft niets tegen de onbemiddelde Christine, maar wenst voor zijn kleinzoon een meisje dat een paar miljoen als bruidsschat meebrengt, want alleen zulk een bruidsschat zal hem in staat stellen het oude, vervallen familiekasteel in de vroegere glorieuze staat te herstellen. Hij bezweert James de omgang met Christine te verbreken en dan toenadering te zoeken tot Katherine, een ver nichtje dat over de gewenste middelen beschikt. James is daartoe echter niet te bewegen. Wel wil hij zijn grootvader tegemoet komen en hij belooft dat hij Christine drie maanden lang niet zal ontmoeten. Christine is ontroostbaar en haar ouders gaan, om hun dochter wat afleiding te bezorgen, met haar op reis naar Portugal. Daar laten ze zich door een barones, met wie ze toevallig kennis maken, ovehralen van haar gastvrijheid gebruik te maken. De barones woont in een weelderig ingericht villa en verzorgt haar gasten op waarlijk koninklijke wijze. Christine en haar ouders genieten dan ook vopop van hun vakantie, totdat... Enfin, de gastvrije barones blijkt niet de charmante gastvrouw te zijn voor wie ze zich uitgeeft. Ze speelt een uiterst sluw spel met mensen die argeloos genoeg zijn om in haar valstrikken te lopen en haar intriges brengen Christine en haar ouders in grote moeilijkheden. Maar dezelfde intriges zijn er uiteindelijk de oorzaak van dat James en Christine elkaar in Portugal opnieuw ontmoeten.
Een knap verteld, romantisch en spannend verhaal, dat zich afspeelt in het zonnige Portugese vakantieplaatsje Sintra,"


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.