Elisabeth Hoy - Jij bent mijn bruid

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 28x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Elisabeth Hoy - Jij bent mijn bruid
'Margriet' - Bibliotheek / De Geïllustreerde Pers nv
232 pag.
harde kaft met stofomslag
doorgestreepte naam voorin boek, aan binnenzijde van stofomslag en kaft oude plakbandsporen en beetje vlekkerig
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
'Elisabeth Hoy heeft deze spannende roman geplaatst in een heel moderne omgeving: de wereld van de vliegtuigbouw met haar sfeer van hare zakelijkheid, absolute gehemhouding en voortdurende gejaagdheid. Maar het verhaal van de liefde, die hier opbloeit onder het gegier van zware motoren, is zeer romantisch en ontroerend door de hartelijkheid en eenvoud, waarmede deze knappe vertelster recht uit het hart schrijft.
De hoofdpersoon, Stella Stevens, is secretaresse bij de grote Scott-Manley-vliegtuigfabrieken. Er is een nieuw, geheim type straaljager in voorbereiding, dat internationaal een geweldig opzien zal baren. Ondanks alle voorzorgen lekker er technische bijzonderheden over de E. 106 a uit en de verdenking valt op Stella. Zij heeft hier echter geen vermoeden van.
Diep geschokt ontdekt zij, dat bepaalde aanwijzingen haar vader - toneelschrijver zonder roem of geld - als de schuldige aanduiden, temeer daar deze plotseling over geld blijkt te beschikken. Stella's wereld stort ineen. Nu zal zij niet langer bij Scott-Manley kunnen blijven werken...en nooit zal ze kunnen trouwen met de bekende invlieger Fred Carliss, op wie zij met hart en ziel verliefd is.
Talloze meeslepende gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op en worden door Elisabeth Hoy uitermate boeiend en met vaart verteld. Een verrassende ontknoping vormt de afsluiting van deze onderhoudende roman, die terecht wordt beschouwd als het beste boek van deze jonge schrijfster."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.