Elena Cardas: Ademen als bevrijdende levenskracht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 99x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Elena Cardas: Ademen als bevrijdende levenskracht

Het gebruik van de adem voor het verminderen van spanningen en het vebeteren van conditie en zelfbewustzijn

Dat gezond, bewust ademen niet alleen goed uitgewerkt op het lichaam, maar tevens op de psyche, is al eeuwenlang bekend. Reeds bij de Egyptenaren, de Grieken en bij de volkeren in het verre Oosten werd een krachtige en harmonieuze ademhaling beschouwd als de basis voor de optimale ontplooiing van de levenskracht, zowel in lichamelijke en emotionele als in spirituele zin.

Ook de muziek-, zang- en adempedagoge Elena Cardas baseert zich in haar boek Ademen als bevrijdende levenskracht op deze visie. Hierbij richt zij zich vooral tot mensen die uit verantwoordelijkheid voor zichzelf, voor het ontstaan van behandeling vergende stoornissen, aan hun psycho-lichamelijke gezondheid willen werken.

Met behulp van eenvoudige oefeningen leert de auteur ons het persoonlijk adem-ritme te ontdekken en toegang te krijgen tot de verborgen, diepere lagen in onszelf om zodoende ons leven veelzijdiger, zinniger en gezonder te maken. Want wie eenmaal de bij hem passende ademhaling beheerst, zal niet alleen volkomen nieuwe ervaringsniveaus beleven, maar ook met plezier constateren dat als vanzelf depressies, vermoeidheid, uitputting en andere klachten verminderen en vaak zelfs geheel verdwijnen.

Dit uit de praktijk ontstaan boek zal voor wie zorgvuldig de aanwijzingen toepast een bron van levensmoed, rust en vitaliteit blijken te zijn.

Uitg. Schors, softcover. Praktisch in nieuwstaat.

kstgez

P150519


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.