MarktPlaza

Élémens de l’Histoire de France 1806 Millot - Frankrijk

117x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Millot, Abbé. Élémens de l'Histoire de France, depuis Clovis jusqu'a Louis XV. Paris: Artaud, 1806. 2,18, 467; 483; 484; 437 blz. Formaat circa 18 cm.
In deel één titelplaat. Leren banden. Rode leren titelschildjes en groene schildjes ter aanduiding van de diverse delen. Versieringen op rug in goudopdruk. Gemarmerde schutbladen.
Voorin deel 1 label van de bibliotheek van de academie van Lyon (Catalogue d'Yvernault et Caben, Libraires de l'Academie de Lyon, Rue Saint-Dominique, no 64.). Deel drie en vier deels met in de bovenhoek in de blanco marge een vlek. Achterin deel vier aantekeningen met potlood. Verder hier en daar wat vlekjes maar in goede staat voor leeftijd.
Geschiedenis Frankrijk t/m het jaar 1803. Titelplaat lijkt Napoleon in klassiek gewaad af te beelden. Hij staat met zijn voet op een boomstam waarop Revolution is geschreven, deze ligt bovenop een gewapende man. Referentienummer 10.848.

180 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,60 euro met Postnl (aangetekend pakketje). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.