MarktPlaza

Elektricien Leiden

8x bekeken
18 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Leiden? Zoek niet verder! Bij Elektricien Leiden, met onze website , staan wij klaar om u te helpen met al uw elektrische klussen. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, het verhelpen van stroomstoringen, of het aanleggen van complete elektrische installaties, wij hebben de kennis en ervaring om elke klus veilig en efficiƫnt uit te voeren.
Mijn naam is Thijs van der Veen, en met jarenlange ervaring in de elektrotechniek, ben ik uw vertrouwde partner voor al uw elektrische behoeften in Leiden en omgeving. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en vakkundig geholpen te worden, vooral bij elektrische problemen die directe aandacht vereisen. Daarom bieden wij snelle service, heldere communicatie en hoogwaardige oplossingen.
Onze Diensten
Bij Elektricien Leiden bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder:
  • Stroomstoringen verhelpen: Problemen met de stroom? Wij zorgen ervoor dat u snel weer voorzien bent van elektriciteit.
  • Installatie van verlichting: Voor zowel binnen- als buitenverlichting kunt u op ons rekenen voor een professionele installatie.
  • Stopcontacten en schakelaars plaatsen: Nieuwe stopcontacten nodig? Wij installeren ze veilig en efficiĆ«nt.
  • Groepenkast vervangen of uitbreiden: Een moderne en veilige groepenkast is essentieel voor uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen deze vakkundig vervangen of uitbreiden.
  • Elektrische installaties en reparaties: Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe installaties en het repareren van bestaande systemen.
Bezoek onze website, , voor meer informatie over onze diensten en om direct een afspraak in te plannen.
Waarom Kiezen voor Elektricien Leiden?
  • Betrouwbaar en professioneel: Wij leveren hoogwaardig vakmanschap en houden ons aan afspraken.
  • Snelle service: Bij urgente elektrische problemen kunt u rekenen op een snelle reactie.
  • Lokaal en persoonlijk: Als lokale elektricien in Leiden bieden wij persoonlijke service, afgestemd op uw wensen.
Heeft u direct een elektricien nodig of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaand adres of telefoonnummer.
Elektricien Leiden
Bargelaan 200
2333 CW, Leiden
071 569 04 63
https://elektricienleiden.net/