MarktPlaza

Een schattige kitten in een nieuwsgierige houding:

219x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mark Mazario is een getalenteerde en gepassioneerde kunstenaar die zijn liefde voor katten en dieren tot uiting brengt in zijn prachtige tekeningen. Hij heeft een scherp oog voor detail en een unieke stijl die zijn werk onderscheidt van anderen. Hij tekent katten omdat ze schattig en expressief zijn, en omdat hij graag experimenteert met verschillende rassen en patronen om verschillende effecten te creëren.
In deze schets heeft hij een prachtig portret gemaakt van een gestreepte kat die op zijn achterpoten zit. De kat kijkt naar rechts en draait zijn hoofd iets naar links, alsof hij iets interessants ziet of hoort. De kat heeft zijn ogen open en zijn oren gespitst, wat een gevoel van nieuwsgierigheid en verwondering oproept. De vacht van de kat is met grote zorg getekend, met elke haar zichtbaar en realistisch. De schets is gemaakt in zwart-wit, wat een contrast creëert met de witte achtergrond en de kat meer laat opvallen.
Mark Mazario heeft perkamentpapier gebruikt voor deze schets, omdat hij het een meer klassieke en verfijnde uitstraling wilde geven. Hij zei dat hij drie uur aan deze schets heeft besteed, met behulp van een referentiefoto van een online bron. Hij zei dat hij erg tevreden was met het resultaat en hoopte dat zijn kijkers zijn werk zouden waarderen.