Een praktische handleiding voor het bereiden van Vlees, Wild & Gevogelte
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Ophalen of verzenden
Omschrijving
Lucy Knox en Keith Richmond.
Fraaie hardcover met omslag,
in nieuwstaat,
256 pagina's.
Rundvlees
Kalfsvlees
Lamsvlees
Varkensvlees
Wild
Gevogelte.
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees.
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, geïllustreerd met prachtige foto's.
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde.
Elk recept is voorzien van stap-voor-stap instructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.