MarktPlaza

Een praktische handleiding voor het bereiden van Vlees, Wild & Gevogelte

159x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Lucy Knox en Keith Richmond.

Fraaie hardcover met omslag,

in nieuwstaat,

256 pagina's.

Rundvlees

Kalfsvlees

Lamsvlees

Varkensvlees

Wild

Gevogelte.

Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees.
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, geïllustreerd met prachtige foto's.
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde.
Elk recept is voorzien van stap-voor-stap instructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.