MarktPlaza

Een perceel bouwgrond van 2.930 m²

319x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Yambol regio
Totale grondoppervlakte: 2.930 m²
Is een nieuwbouw te duur in uw thuisland? Bulgarije is een goed alternatief. Goedkoop en toch naar Europese normen bouw je hier uw eigen droomhuis zonder waanzinnige nutteloze kosten en procedures.
JE LEEST HET GOED! In Bulgarije koop je al een perseel bouwgrond van 2.930 m voor slechts ² € 5.500,00 ! De
bouwvergunning is reeds aanwezig en goedgekeurd.
Dit perceel bouwgrond bevind zich in het dorp Meden Kladenets in de populaire regio Yambol. De nationale luchthaven en de kust van Burgas ligt op slechts 110 km afstand.
Burgas is gekend voor het Sunny Beach resort en de gouden zandstanden langs de Zwarte Zee.
Het perceel bevind zich aan het einde van het dorp, met uitzicht op open velden. Rusig en discrete ligging. Het perseel is vlak en biedt diverse mogelijkheden, van 1 huis tot meerdere met of zonder bijgebouwen. Een zwembad laten plaatsen in je eigen tuin is een eenvoudige procedure in Bulgarije en wordt zonder veel poespas goedgekeurd.
Het perseel is momenteel begroed met wildgroei, maar dat kan eenvoudig en snel verwijderd worden en tot een vlak perseel gemaakt worden.
Perceel kan worden verdeeld in twee of drie delen, afhankelijk van uw behoeften!
Een asvalt weg leidt naar het perceel. Water en elektriciteits aansluitingspunt bevindt zich op ongeveer 100 meter van het perceel en kan gemakkelijk aangelegd worden.
Yambol is een zeer populaire regio waar meer en meer buitenlanders zich vestigen voor vakantie en vast verblijf. Het droge warme klimaat, vlakte en natuur zijn de grote troeven en aantrekkingskracht. De zee ligt dichtbij en is zeer gemakkelijk en snel bereikbaar via een autosnelweg.
De stad Yambol is een moderne aangename stad waar je alles vindt wat je nodig hebt, winkels, supermarkten,
openluchtmarkt, shopping straat, restaurant, scholen, bibliotheek, musea, administratief centra, enz.