Een betere toekomst voor mens en natuur - tijd voor b…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 7x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

 Een betere toekomst voor mens en natuur - tijd voor bezinning - wereld natuur fonds , WNF

- natuurgebieden van de hele wereld, maar met name ,  in de derde wereld worden d.m.v. Prachtig fotomateriaal aan ons voorgesteld.

- Maar de mens wordt in dit boek niet vergeten. Het WNF  wijst er op dat de economische omstandigheden in derde wereldlanden de grootste bedreiging vormen voor de voor het menselijk leven zeer belangrijke natuurgebieden. En die meestal bedroevende economische omstandigheden zijn eigenlijk altijd het gevolg van de hebzucht van de bewoners van de rijke landen. Ook bewoners van arme landen willen een menswaardig bestaan leiden en offeren daaraan vaak natuurgebied op, ook al betekent dat voor komende generaties een catastrofe. Een ramp die rijk en arm zal treffen.

- Door diverse projekten proberen ontwikkelingswerkers, gesteund door het WNF, het tij te keren. Zo lezen we over het terugdringen van erosie, over eerlijke koffieprijzen, over kweekprogramma's voor bedreigde diersoorten. We worden er bij bepaald dat alles zijn prijs heeft en een nauwkeurige bestudering van alles wat reeds gebeurt om ons milieu te sparen en uitbuiting van de aarde tegen te gaan leidt inderdaad tot bezinning. 


- DOE EEN BOD, vanaf  5,- Ga ik akkoord met je bod, dan krijg je bericht


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.