MarktPlaza

Easy Camp Tarp 3 x 3 meter

143x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Easy Camp Tarp in de afmetingen 300 x 300 centimeter is een polyester tarp en wordt geleverd met 2 stalen tarpstokken waardoor deze als vrijstaande tarp kan worden opgezet.

Doordat de Easy Camp Tarp 3 x 3 meter is voorzien van in totaal 8 verstevigde bevestigingspunten en een verstevigde middellijn kan deze tarp zeer stabiel worden verankerd met behulp van de scheerlijnen en tarpstokken. Tevens kan deze tarp met behulp van deze bevestigingspunten op verschillende manieren worden opgezet zodat de tarpopstelling aangepast kan worden aan de situatie.

Doordat het doek is gemaakt uit 190T polyester is deze Easy Camp tarp zeer slijtvast. Tevens is het doek voorzien van een PU coating wat er voor zorgt dat de Easy Camp Tarp 3 x 3 meter een waterdichtheid heeft van 3000 mm waterkolom. Hierdoor is de Easy Camp Tarp 3 x 3 meter bestand tegen zelfs de zwaarste regenbui.

Met een gewicht van 3 kilogram inclusief de meegeleverde stalen tarpstokken en een pakmaat van 61 x 10 centimeter is de Easy Camp Tarp 3 x 3 meter minder geschikt voor vervoer in de rugzak. Deze tarp is daarom ook vooral bedoeld voor gebruik op plekken zoals de camping of in de tuin.

De Easy Camp Tarp 3 x 3 meter wordt geleverd met 2 stalen tarpstokken met een lengte van 200 centimeter

Specificaties:

Afmetingen: 300 x 300 centimeter
Gewicht: 3000 gram
Pakmaat: 61 x 10 centimeter
Kleur: grijs
Materiaal: 190T polyester met PU coating
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom
Afmetingen tarpstokken: 16 mm diameter, 200 cm lengte
Materiaal tarpstokken: staal