MarktPlaza

E27 Groeilampen

168x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

E27 LED Groeilamp 

E27 is de huis-, tuin- en keukenfitting waar allerlei lichtpeertjes ingedraaid worden. Wij zeggen: Lichtpeer er uit, de LED Par Groeilamp er in en je beschikt direct over een energiezuinige LED Kweeklamp. Nergens anders is deze lamp voordeliger dan bij Het LED Warenhuis.


Zeer efficiënt
Onze E27 LED Groeilampen passen in elke standaard lampenfitting en zijn super efficient. Deze LED groeilamp bevat 12 LEDs van elk 3 watt en verbruikt slechts 20 watt. Hoe kan dit zul je je wellicht afvragen? De LEDs draaien op een module van 0,45 MegaAmpére. Daarom is het stroomverbruik minder, maar de lichtintesiteit nog steeds even hoog. Dit maakt LED groeilampen zo gewild in de tuin- en kassenbouw. De RVS behuizing werkt als verkoeler voor het systeem en zorgt er ook nog eens voor dat de lamp tegen een stootje kan.

Spectrum
Het LED spectrum is standaard in 7 kleuren: 2 types rood (640 en 660 nm), oranje (620 nm), wit en 2 kleuren blauw (460 nm). Dit betekend dat de lamp geschikt is voor zowel de groei- als de bloei van je gewassen. We leveren de E27 groeilampen ook met 4-band en 12-band lichtspectrums en in vol wit op bestelling. Informeer naar de mogelijkheden en lees hier meer over het LED spectrum.


Hoe gebruik ik deze lamp?
De Par groeilamp is te gebruiken in elke willekeurige ruimte, hij heeft namelijk geen problemen met een hoge luchtvochtigheid. In combinatie met daglicht functioneert de LED Par verlichting ook uitstekend als bijverlichting. Door z'n beperkte warmteafgifte (max. 20 °C) is extra koeling of ventilatie niet nodig. Daarom raden wij iedere thuiskweker en tuin- en kassenbouwer aan om de LED Par groeiverlichting te gebruiken. Kijk trouwens hier om te zien wat de PAR-waarde is.


LED's: 12 x 3 watt
Voltage: AC100-240V / 50-60Hz
Spreidingshoek licht: 90°
Diameter: 12 CM
Levensduur: 50.000 branduren
Kenmerk: Diepe lichtpenetratie
Geschikt voor: Alle type gewassen