MarktPlaza

E. Anthony - Losgeld en chantage

80x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

E. Anthony - Losgeld en chantage
Uitgeverij Luitingh
253 pag., isbn 90 245 0392 2
harde kaft
ex-bibliotheek-exemplaar
paginazijkanten van het boek wat smoezelig
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'avontuur/thriller/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Anthony, de auteur die als geen ander misdaad en romantiek zo meesterlijk kan verwerken, plaatste haar nieuwste thriller tegen de achtergrond van Londen, Teheran en nice. Op een uiterst gespannen reis naar het olie-rijke Iran worden Logan Field - president van een oliemaatschappij - en zijn vrouw Eileen gedwongen zich te realiseren dat hun huwelijk is gestrand. Field adoreert zijn dochtertje, maar zijn wens was altijd een zoon te hebben. Zo hij al bereid was zijn vrouw hieraan op te offeren, waren anderen maar al te graag bereid zijn dochter als inzet te gebruiken voor het doorkruisen van zijn plannen. Eileens impulsieve terugkeer maakt haar tot een uitmuntend doelwit voor hen wiens streven het is Logan te vernietigen. Meedogenloos echter gaat deze door met de uitwerking van zijn plannen, bezield door idealen die verder reiken dan het menselijk vermogen, en zonder inachtneming van de dreigende catastrofale gevolgen.
Diplomatie op hoog niveau, nietsontziende ambities, duivelse chantage en opvlammende hartstochten vormen de ingrediƫnten voor een serie duizelingwekkende gebeurtenissen..."