DYER, WAYNE

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

DYER, WAYNE.
- Geschenken van Eyks
Utrecht, A.W. Bruna & Zoon, 1983. Paperback 22x14. 1e druk. 187 blz. Vertaald uit het Engels en bewerkt door Jack van Belle. De hoofdpersoon van het verhaal is een jongeman, die andere werelden wil onderzoeken. Hij komt terecht op een planeet die tot zijn verbazing uiterlijk precies het evenbeeld is van de aarde: dezelfde files op de wegen, de eendere voetbalwedstrijden op de tv en dezelfde enorme winkelcentra. Wanneer zijn verbazing en teleurstelling dreigen over te gaan in verveling, ziet hij op de tv in zijn hotelkamer na nieuws en weerbericht een jonge vrouw waarschuwen tegen de bezorgdheidsaanvallen die na het weekeinde kunnen optreden. Nieuwsgierig geworden maakt hij een afspraak met deze jonge vrouw en zij besluiten tenslotte tot een uitwisselingsbezoek: hij zal zijn mening zeggen over deze planeet en zij zal de aarde bezoeken en haar mening geven over het leven op aarde. 'Geschenken van Eykis' is geen science-fiction-roman maar een parabel over de misvattingen omtrent de realiteiten van onze wereld.. 
7,50

- Dr. Wayne Dyer - beziel je leven 
negen spirituele principes om alles uit het leven te halen wat erin zit 
Dr. Wayne Dyer heeft wereldwijd zijn naam gevestigd als de psychotherapeut met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische, effectieve adviezen. In Beziel je leven leert Dyer ons om onze gedachten, wensen, doelstellingen én ons leven te stroomlijnen en te bezielen. 
Ieder van ons constateert wel eens met spijt dat het leven van onze dromen niet overeenkomt met ons werkelijke bestaan. Wij denken dan natuurlijk al heel snel dat een droomleven niet voor ons is weggelegd. Dyer laat ons zien dat een fabeltje is en dat wij onze dromen juist wel waar kunnen maken. Aan de hand van de kunst van meditatie leidt Dyer ons met zijn negen spirituele principes naar een bezield en volledig leven. 
paperback z.g.a.n. 7,50
- Wayne Dyer - Niet morgen ,maar nu
Naar een nieuw kijk op jezelf, naar een completer functioneren 7,50
Wayne Dyer - een toekomst voor u en uw kinderen 7,50 
Wayne W. Dyer -  geen zee te hoog
In dit boek moedigt Wayne Dyer je aan om een menselijke levensstijl te aanvaarden, die niet alleen je eigen leven van dag tot dag tot een vreugde 7,50
DR. WAYNE DYER - Geluk is de weg
wijsheid voor elke dag
een verzameling van zijn meest waardevolle gedachten, zoals hij die ijn de loop der jaren heeft meegegeven
z.g.a.n 6,75
Dr. Wayne Dyer - Bloemen langs de weg
Overdenkingen en wijsheden
Elk leven kent diepte- maar ook hoogtepunten, en elke levensweg kent blokkades, maar ook veel mooie momenten, die je koestert alsof het prachtige bloemen zijn. Dr. Wayne Dyer heeft met zijn boeken miljoenen mensen gewezen op de bloemen en andere schoonheden langs hun levensweg. In 'Bloemen langs de weg' heeft dr. Wayne Dyer een bijzondere verzameling uitzonderlijk 'bloeiende' gedachten en wijsheden verzameld en gebundeld
Boek in nieuw - staat 6,75


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.