MarktPlaza

DVD The Gremlins Collection

82x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Dit is de uitgave met zowel deel één als deel twee van de Gremlins. De Gremlins is gaat over een jongen die per ongeluk drie belangrijke regels breekt met betrekking tot zijn nieuwe huisdier en hiermee een horde kwaadwillig ondeugende monsters in een klein stadje ontketent.
Gremlins
Zorg ervoor dat hij niet nat wordt. Stel hem niet bloot aan fel licht. En hoe hij ook huilt en smeekt... Geef hem nooit eten na middernacht. Met deze instructies krijgt de jonge Billy Peltzer zijn schattige nieuwe huisdier. Maar Billy zal veel meer krijgen dan hij verwachtte. Gremlins is buitengewoon grappig en geweldig angstaanjagend. Het ene ogenblik knijp je je ogen dicht van angst, het volgende gier je van het lachen.
Gremlins 2
De spelregels zijn weliswaar dezelfde gebleven, maar in deze vervolgfilm wordt het zo mogelijk nog grappiger en spannender. Billy en zijn Mogwai, publiekslieveling Gizmo, moeten het dit keer opnemen tegen gloednieuw Gremlingebroed. De gruwels vinden New York een stad naar hun duistere hart, en iedereen weet wat dát betekent!

Uiteraard orgineel

Verzendkosten binnen Nederland: €4,95 met Track & Trace

(2002)