MarktPlaza

Dvd *** SWEEPERS ***

6x bekeken
19 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* SWEEPERS

One step between life and death

The Elite Team of International Explosive Experts


Sweepers speelt in een oorlog verwoest Angola. Christian Erickson (Dolph Lundgrun) leidt binnen een humanitaire hulporganisatie een team dat belast is met het opruimen van de landmijnen. Nog dagelijks worden er op het platteland talloze dorpelingen en kinderen verminkt of gedood door deze landmijnen. Op een dag wordt Johnny, Christian's elfjarige zoon, bij een rebellen aanval gedood als hij op een landmijn stapt.

Ondertussen wordt in Amerika het huis van een senator aangevallen met een supergeavanceerde uit Angola gesmokkelde A-6 landmijn. Bomexpert Michelle Flynn wordt naar Angola gestuurd om zo'n A-6 landmijn te pakken te krijgen. Wanneer twee van haar helpers bij het bergen van zo'n mijn worden, staat ze er alleen voor. Ten einde raad zoekt ze hulp bij Christian, die na de dood van zijn zoontje de meeste tijd in de plaatselijke kroeg doobrengt.

Samen bergen ze een dodelije A-6 landmijn. Op zoek naar het brein achter dit moorddadig wapen, ontdekken ze een misdadig plan om een treinlading van deze mijnen naar Amerika te verschepen. Een explosieve strijd op leven en dood, voert hen door de jungle en door diamantmijnen. Zij ontmaskeren de echte, hoogst onverwachte, schurk achter dit moorddadig complot.

Met Dolph Lundgren, Bruce Payne, Claire Stansfield e.a.


Conditie disc: Zo goed als nieuw
Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
93 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Verzenden op risico van de koper
Ophalen mogelijk in Haarlem


Verzendkosten NL:
Brievenbuspakje zonder track en trace
Brievenbuspakje met track en trace


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & THRILLER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!