MarktPlaza

Dvd *** PRIME SUSPECT *** 2-DVD Boxset Seizoen 5

7x bekeken
3 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* PRIME SUSPECT

2-DVD Boxset Seizoen 5

Naar een idee van Lynda La Plante


D.S.I. Jane Tennison wordt naar Manchester gestuurd om er de moord op een drugkoerier te onderzoeken. Zij wordt al vlug geconfronteerd met "The Street" een corrupte man die de misdaadscène in Manchester beheerst. Hij wordt haar hoofdverdachte. Tijdens de vordering van haar onderzoek stelt ze echter vast dat de verdachte haar telkens een stap voor is.

Aflevering 1: "Errors of Judgment Part 1"

Jane Tennison wordt overgeplaatst van "The Met" naar Manchester. Om haar wat meer vertrouwd te maken met Manchester, krijgt ze van haar oversten de opdracht om lezingen te geven in enkele scholen. Jane vindt dit zonde van haar tijd. Een drugkoerier wordt doogeschoten voor zijn appartement. Jane wordt op de zaak gezet. Het slachtoffer is een jongen van Pakistaanse afkomst. Campbell Lafferty, bekent de moord, maar wordt weer vrijgelaten.

Aflevering 2: "Errors of Judgment Part 2"

Jane en haar team te achterhalen waar je jonge Campbell Lafferty werd vermoord nadat hij werd vrijgelaten. Jane doet een oproep in het programma "Crime Nights". Zij besluit om achter "The Street" aan te gaan, daar zij ervan overtuigd is dat hij verantwoordelijk is voor de moorden. Hoe korter ze bij de waarheid komt, hoe meer obstakels ze moet overwinnen. "The Street" anticipeert op elke stap die zij in het onderzoek doet. Kan zij deze zaak tot een goed einde brengen?

Met Helen Mirren e.a


Conditie discs: Zo goed als nieuw
Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Misdaad
205 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Verzenden op risico van de koper
Ophalen mogelijk in Haarlem


Verzendkosten NL:
Brievenbuspakje zonder track en trace
Brievenbuspakje met track en trace


Kijk bij mijn advertenties voor meer PRIME SUSPECT DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!