MarktPlaza

DVD - Dolph Lundgren 4 DVD-box

125x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

DVD,

DOLPH LUNDGREN BOX
Vier keiharde actie films met Dolph Lundgren, in één box.

Het is de laatste werkdag voor brigadier Frank Gannon. Hij gaat met vervroegd pensioen. De dag begint al goed: zijn collega's geven een klein afscheidsfeestje. Maar vanaf dat moment gaat het mis. Zijn vermoorde partner Grimes wordt op bevel van zijn commandant, Captain Stone, vervangen door agente Billie Ross, een groentje. Dan wordt Frank aangehouden door een aantal agenten, waarna Captain Stone hem vertelt dat iedereen weet dat hij die avond zal gaan getuigen in een onderzoek naar corruptie binnen de politie. Frank maakte ooit deel uit van een speciale brigade, de Direct Action Unit, geleid door Stone. Sommigen van de agenten werden hebzuchtig. Ze stalen drugs en geld en zorgden ervoor dat onschuldige mensen werden doodgeschoten of gevangengezet. Frank, die zich nooit met dergelijke zaken heeft ingelaten, is nu van plan om alles aan de FBI te vertellen.... En dat wordt hem uiteraard niet in dank afgenomen.....

Ex-marinier Mike Riggins zit gevangen in de meest gewelddadige gevangenis ter wereld in Vratza, in Gorna, een voormalige Sovjetrepubliek. Hij werd beschuldigd van wapensmokkel, en hij staat helemaal alleen. Binnen de gevangenismuren moet Mike vaak vechten voor z'n leven. Op een dag krijgt hij bezoek van Clive Connelly, een medewerker van de Amerikaanse ambassade. Deze heeft een voorstel: Als Mike de ontvoerde Amerikaanse Ana Robbins uit handen van maffiabaas Vlado Karadjov redt, zal Clive ervoor zorgen dat Mike wordt vrijgelaten en 100.000 dollar krijgt om een nieuw leven te beginnen... Alleen is alles wel zoals het lijkt.

De keiharde paratrooper Nikolai Cherenko - The Mechanik - die gediend heeft in Afghanistan werkt en woont in een voorstad van St. Petersburg. Op een dag wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke moord op zijn vrouw en zijn enig kind. De moordenaar is Sascha, een sadistische drugdealer en bordeelhouder. Nikolai spoort hem en zijn bende op, schiet iedereen neer en verdwijnt, in de veronderstelling dat hij ze allemaal vermoord heeft…..

Op Hamilton High houdt geen enkele gedreven leraar het lang uit. Sam Decker is al zijn plezier in het lesgeven kwijtgeraakt en hij stapt op. Tijdens zijn laatste dag op deze beruchte openbare school moet hij nog één keer de strijd aangaan met een groepje na- blijvers, het grootste tuig van de hele school. Maar de strijd barst pas echt los als even later een bende beroepsmoordenaars, gewapend met automatische geweren en explosieven, de ogenschijnlijk lege school binnendringt om een gewapende overval op een geldwagen minutieus voor te kunnen bereiden.