MarktPlaza

Dvd *** AURORA: OPERATION INTERCEPT ***

41x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* AURORA: OPERATION INTERCEPT

Deranged vengeance on an international scale


Een passagiersvliegtuig, bestuurd door gezagvoerder Jack Murphy, begint plotseling te schudden, verliest alle controle en stort in zee. Het is de tweede crash van een Amerikaans toestel in twee dagen tijd, onder precies dezelfde omstandigheden. Op dezelfde dag verdwijnt boven Centraal-Azië een geheim mach 6-gevechtsvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht, de Aurora 1.

De Verenigde Staten ontvangen een videoband van Dr. Alexandra Zaborszin, een vooraanstaand pionier in ruimtewapens, waarin zij eist dat de VS erkennen verantwoordelijk te zijn voor de mysterieuze dood van haar vader drie jaar geleden. Anders zal ze met een elektromagnetisch wapen via het Global Positioning Satellite System om de vier uur een vliegtuig laten neerstorten.

De luchtmacht draagt Aurora 2 op in actie te komen om Dr. Zaborszin te stoppen. Uiteindelijk strijden de Aurora 1 en Aurora 2 tegen elkaar op een hoogte van 20 kilometer, in een supersonisch gevecht vol zenuwen en durf, dat uiteindelijk de geheimen van Aurora: Operation Intercept zal onthullen.

Met Lance Henriksen, John Stockwell, Natalya Andreychenko e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
91 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & THRILLER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!